Transport & distributie

Bij Vos Transportgroup bent u aan het juiste adres voor transport en distributie in binnen- en buitenland. Onze logistiek is volledig ingericht om uw goederen op iedere gewenste plek van bestemming te leveren binnen Europa of het Verenigd Koninkrijk. Onze distibutielijnen zorgen er zelfs voor, dat we binnen 24 uur goederen kunnen leveren binnen de Benelux.

Transport en distributie binnen de Benelux

Onze distributielijnen binnen de Benelux bieden u en ons de mogelijkheid om binnen 24 uur uw zendingen te kunnen afleveren bij uw klant. Hierbij kunnen we ondersteunen op gebied van ieder type transport. Daarbij kunnen we u zelfs ondersteunen in contractdistributie. Hierbij kijken we samen met u naar uw wensen en verzorgen wij de distributie-oplossingen op maat. Daarbij letten we op de branche en type producten maar ook op uw huisstijl en die van uw klanten.

Trucks voor distributie Benelux

Internationaal transport

Bij Vos Transportgroup worden de grenzen niet getrokken om de Benelux. Wij kunnen u op gebied van transport en distributie ondersteunen door heel Europa en naar het Verenigd Koninkrijk. Onze transport- en distributielijnen bieden ons de mogelijkheid om zeer efficiënt transport te kunnen leveren. Of het nou gaat om contractdistributie of regulier transport, wij bespreken vooraf altijd de wensen met u en zorgen ervoor dat uw klanten de goederen ontvangen op basis van de gemaakte afspraken.

Onze lijnen bieden de mogelijkheid om voor u de transport en distributie te verzorgen naar alle landen binnen Scandinavië, diverse bestemmingen binnen Oost-Europa en alle landen binnen het Verenigd Koninkrijk. Door de diverse mogelijkheden binnen Europa zijn wij in staat om voor u een passende oplossing op maat te bieden op gebied van transport en distributie buiten Nederland of de Benelux.

Internationaal transport vanuit Alblasserdam

Overige diensten

Op gebied van transport en distributie zijn wij in staat om u de totaaloplossing te bieden. Zo kunnen wij u ondersteunen bij zowel opslag als transport & distributie. Heeft u opslag nodig? Dan is onze warehousing voor u zeer geschikt. Heeft u vervolgens een speciale vorm van transport nodig? Geen probleem, wij helpen u met verwarmd transport, HACCP gerelateerd transport en zelfs bij het vervoer van gevaarlijke stoffen. Afhankelijk van uw goederen en wensen zorgen wij voor de oplossing op maat voor u en uw klanten.

Verwarmd transport via Vos