Droge opslag

In ons magazijn van 16.000 m2 in Alblasserdam bevinden zich 18.000 palletplaatsen voor droge opslag. Onze locatie is ideaal en strategisch gelegen, want we bevinden ons tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerdijk en ook nog eens dicht bij het vliegveld van Rotterdam. Wij slaan uw goederen betrouwbaar op voorafgaand aan het verdere transport.

Palletplaatsen voor droge opslag

Wij beschikken over 18.000 palletplaatsen voor droge opslag die plaatsvindt in stellingen, op shelves en op grondlocaties. Droge opslag is mogelijk op pallets, maar ook in bulk. Ons Warehouse Management Systeem registeert inkomende en uitgaande droge goederen. Uw producten zijn dan ook volledig traceerbaar en uw voorraadstatus is altijd up-to-date. Wij bieden orderpicking op pallet- én op stukniveau en compleet voorraadbeheer: vendor managed of first in first out, waarbij u controle houdt over houdbaarheidscycli. Heeft u goederen die gekoeld opgeslagen moeten worden? Maak dan gebruik van onze koelopslag. De 4.000 palletplaatsen die deze opslag bevat kunnen we terugkomen tot 8ºC.

Droge opslag bij Vos

Value Added Logistics

Wilt u de complete logistieke afhandeling van uw orders door ons laten verzorgen? Maak dan gebruik van onze Value Added Logistics. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Uitvoeren van gasmetingen in containers
  • Bemonstering van verpakte voedingsmiddelen
  • Sorteren, groupage, verpakken en sealen van goederen
  • Voorraadbeheer
  • Douane- en entrepotactiviteiten

Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid met onder andere ISO9001, SKAL, en BRC certificering. U heeft dus zekerheid dat al onze werkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving plaatsvinden. Wilt u meer weten over onze Value Added Logistics en/of de mogelijkheden om gebruik te maken van onze droge opslag? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Droge Opslag