Transport naar Finland

In de jaren zeventig van de vorige eeuw heeft Vos Transport zich gespecialiseerd in transport van en naar Scandinavië, waaronder Finland. Dit land staat binnen Europa bekend als industrieland. Voor Vos Transport is transport van en naar Finland daarom bekend terrein.

Vos Transport Group – Transport Finland

Belangrijke importlanden van Finland zijn Duitsland, Zweden, Nederland en Frankrijk. Ook in die landen is Vos Transport actief, dus dat biedt uitstekende mogelijkheden voor transporten van en naar Finland. De belangrijkste industrieproducten zijn metaalproducten, hout, papier, chemicaliën, elektronische apparatuur en textiel.

De grote industriesteden voor import en export zijn de plaatsen als Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Oulu. Wij hebben ons gespecialiseerd met behulp van modern en jong wagenpark en ervaren planners. Hierdoor zijn we zijn uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Finland.

Waarom Vos Transport?

Wij verzorgen graag regelmatige, maar ook incidentele transporten van en naar Finland voor u. Onze schaalgrootte stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden bij transport van en naar Finland, waarbij de looptijden scherp zijn. Ter plekke maken wij al jaren gebruik van een aantal vaste partners die strategisch zijn gepositioneerd. Hun kennis over Finland gecombineerd met de onze biedt u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in geheel Finland.

Transport Naar Finland

Transport naar Finland, de belangrijkste kenmerken

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Finland.
  • ​Uitlevering voor 90% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Finland.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Finland.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Finland.
  • Wij bieden ook maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Finland.

 

Transport Naar Finland Door Ervaren Bedrijf

Algemene informatie over Finland

Oppervlakte: 336.851 km2
Telefoon: +358
Inwonertal: 5,26 miljoen
BTW: 24 %
Taal: Fins, Zweeds
Valuta: Euro
Hoofdstad: Helsinki
Landcode: FI

Naast groupage transport bieden wij de volgende mogelijkheden:

Transport Naar Finland En Terug

Offerte aanvragen

Wij zijn graag uw partner voor transport van en naar Finland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo