Transport Finland

In de jaren zeventig heeft Vos Transport zich gespecialiseerd in transport van en naar Scandinavië. Finland wordt binnen Europa als een industrieland gezien. Transport van en naar Finland is voor Vos Transport bekend terrein.

Vos Transport Group – Transport Finland

Belangrijke importlanden van Finland zijn Duitsland, Zweden, Nederland en Frankrijk. Ook in die landen is Vos Transport actief dat biedt uitstekende mogelijkheden voor transporten van en naar Finland. De belangrijkste industrieproducten bestaan uit metaalproducten, hout en papier; chemicaliën en elektronische apparatuur; en textiel.

De grote industriesteden voor import en export zijn de plaatsen als Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Oulu. Wij hebben ons gespecialiseerd met behulp van modern en jong wagenpark en ervaren planners. We zijn uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Finland. Onze schaalgrootte stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden bij transport van en naar Finland met scherpe looptijden.

Regelmatige transporten, maar ook incidenteel transport van en naar Finland verzorgen wij graag voor u. Tevens maken wij al jaren in Finland gebruik van een aantal vaste partners die strategisch zijn gepositioneerd. Hun kennis over Finland naast de onze biedt u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in geheel Finland.

Transport Finland – de belangrijkste kenmerken

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Finland.
  • ​Uitlevering voor 90% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Finland.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Finland.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Finland.
  • Wij bieden ook Maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Finland.

 

Transport Finland

Algemene informatie Finland

Oppervlakte: 336.851 km2
Telefoon: +358
Inwonertal: 5,26 miljoen
BTW: 24 %
Taal: Fins, Zweeds
Valuta: Euro
Hoofdstad: Helsinki
Landcode: FI

Naast groupage transport bieden wij de volgende mogelijkheden:

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL