Transport naar Finland

In de jaren zeventig van de vorige eeuw heeft Vos Transport zich gespecialiseerd in transport van en naar Scandinavië, waaronder Finland. Dit land staat binnen Europa bekend als industrieland. Voor Vos Transport is groupage transport van en naar Finland daarom bekend terrein.

Vos Transport Group ervaring in heel Europa

Belangrijke importlanden van Finland zijn Duitsland, Zweden, Nederland en Frankrijk. Ook in die landen is Vos Transport actief, dus dat biedt uitstekende mogelijkheden voor transporten van en naar Finland. De belangrijkste industrieproducten zijn metaalproducten, hout, papier, chemicaliën, elektronische apparatuur en textiel.

De grote industriesteden voor import en export zijn de plaatsen als Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Oulu. Wij hebben ons gespecialiseerd met behulp van modern en jong wagenpark en ervaren planners. Hierdoor zijn we zijn uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Finland.

Waarom Vos Transport?

Wij verzorgen graag regelmatige, maar ook incidentele transporten van en naar Finland voor u. Onze schaalgrootte stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden bij transport van en naar Finland, waarbij de looptijden scherp zijn. Ter plekke maken wij al jaren gebruik van een aantal vaste partners die strategisch zijn gepositioneerd. Hun kennis over Finland gecombineerd met de onze biedt u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in geheel Finland.

Bovendien verstrekt onze dienstverlening verder dan ‘slechts’ het groupage transporteren van goederen naar Finland. Ons wagenpark biedt ons de mogelijkheid om ook verwarmd transport naar Finland te bewerkstelligen. Ideaal voor levensmiddelen bedrijven of bedrijven in industrieën waar temperatuurregeling voor de verscheepte producten van uiterst belang is.

Daar blijft het echter niet bij. Onze warehousing capaciteiten zorgen voor de ideale opslag en overslag plaats voor goederen. Het pand van 50.000 m2 in Deventer kan zelfs de grootste partijen volledig ontzorgen. Dus ook tijdelijke opslag en crossdocking is mogelijk bij Vos Transport. Wij maken transport naar Finland makkelijk!

Transport Naar Finland

Transport naar Finland, de belangrijkste kenmerken

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Finland.
  • ​Uitlevering voor 90% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Finland.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Finland.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Finland.
  • Wij bieden ook maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Finland.

 

Transport Naar Finland Door Ervaren Bedrijf

Offerte aanvragen

Wij zijn graag uw partner voor transport van en naar Finland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo