Transport Finland

In de jaren zeventig van de vorige eeuw heeft Vos Transport zich gespecialiseerd in transport van en naar Scandinavië, waaronder dus het transport naar Finland. Dit land staat binnen Europa bekend als industrieland. Voor Vos Transport is groupage transport van en naar Finland daarom bekend terrein.

Vos Transport Group ervaring in heel Europa

Belangrijke importlanden van Finland zijn Duitsland, Zweden, Nederland en Frankrijk. Ook in die landen is Vos Transport actief, dus dat biedt uitstekende mogelijkheden voor transporten van en naar Finland. De belangrijkste industrieproducten zijn metaalproducten, hout, papier, chemicaliën, elektronische apparatuur en textiel.

De grote industriesteden voor import en export zijn de plaatsen als Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku en Oulu. Wij hebben ons gespecialiseerd met behulp van een jong en modern wagenpark en ervaren planners. Hierdoor zijn we zijn uitgegroeid tot een begrip in de markt als het aankomt op transport Finland van en naar Nederland.

Waarom Vos Transport?

Wij verzorgen graag regelmatige, maar ook incidentele transporten van en naar Finland voor u. Onze schaalgrootte stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden bij transport Finland, waarbij de looptijden scherp zijn. Ter plekke maken wij al jaren gebruik van een aantal vaste partners die strategisch zijn gepositioneerd. Hun kennis over Finland gecombineerd met de onze biedt u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in geheel Finland.

Transport Naar Finland

Verwarmd transport Finland

Zoals u waarschijnlijk weet, kan het flink koud worden in Finland. En hoewel het gros van al het transport naar Finland haar bestemming in het zuiden vindt, vereist dit wel maatregelen. ’s Winters wordt het immers ook dáár minstens -15 °C. Meer dan 25% van ons wagenpark is uitgerust met heaters. Deze heaters verwarmen de lading, ongeacht de temperatuur buiten de vrachtwagen. Zodoende biedt VOS Transport ook verwarmd transport naar Finland aan – een must have voor levensmiddelenbedrijven of andere bedrijven waarvan de conditie van verscheepte producten van essentieel belang is.

Bovendien verstrekt onze dienstverlening verder dan ‘slechts’ het LTL, FTL of groupage transporteren van goederen naar Finland. Onze warehousing capaciteiten zorgen voor de ideale opslag en overslag plaats voor goederen. Het pand van 50.000 m2 in Deventer kan zelfs de grootste partijen volledig ontzorgen. Dus ook tijdelijke opslag en crossdocking is mogelijk bij Vos Transport. Wij maken transport naar Finland makkelijk!

Deze afspraken maken we

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Finland.
  • ​Uitlevering voor 90% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Finland.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Finland.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Finland.
  • Wij bieden ook maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Finland.

 

Transport Naar Finland Door Ervaren Bedrijf

Belangrijkste eigenschappen van transport Finland

Een aanzienlijk deel van Finlands bruto binnenlands product bestaat uit export. Die export is zeer divers, vanwege twee voordelen die het land geniet:

  • Finland beschikt over een kennisintensieve industrie, die hoogwaardige elektronica, machines en andere technologische onderdelen voortbrengt.
  • Finland beschikt bovendien over veel rijke natuurlijke hulpbronnen, zoals hout.

Met zo’n export is transport voor Finland natuurlijk erg belangrijk. Daarom verzorgt VOS Transport Group ook transport van Finland naar Nederland.

Toch is ook de transport náár Finland een veel gevraagde dienst. Dat komt onder andere doordat Finland – geografisch gezien – een geïsoleerd land is. De relatief lange kustlijn en de gedeelde grenzen met Rusland maken de mogelijkheden om transport Finland in te krijgen minder groot. Gelukkig hebben wij alle kennis, contacten en wagenpark in dienst om u hierin te ontzorgen!

Transport Finland Vos (1)

Offerte aanvragen

Wij zijn graag uw partner voor transport van en naar Finland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo