Transport van en naar Scandinavië

Uw Scandinavie specialist, dat zijn wij!

Uw producten efficiënt, veilig en duurzaam van en naar Scandinavië transporteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ruim 60 jaar geleden zijn wij begonnen met de eerste transportactiviteiten op Scandinavië. Inmiddels zijn wij niet meer weg te denken in deze markt en uitgegroeid tot een echte specialist voor uw transporten van en naar Scandinavië. Wij worden al jaren ingezet door meerdere grote opdrachtgevers in Europa, waaronder de Retail, Automotive en Fast moving Consumer Goods.

Waarom Vos Transportgroup voor transport naar Scandinavië?

Door middel van verschillende transportoplossingen bieden wij zeer scherpe looptijden. Uw opdrachten worden voor 90% op eigen auto’s uitgeleverd in Scandinavië. Daarnaast maken wij jaren gebruik van een aantal vaste partners in Scandinavië die strategisch gepositioneerd zijn. Hierdoor zijn wij in staat te leveren middels zeer snelle looptijden. Tevens biedt dit u de kans om uw klanten zeer betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te beleveren wat betreft transport in geheel Scandinavie.

Transport Naar Scandinavië Met De Boot

Voordelen van Vos

 • Doordat wij specialist zijn in heel Scandinavië, kunt u rekenen op dezelfde kwaliteit transport naar Finland, Noorwegen, Zweden én Denemarken.
 • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden op geheel Scandinavië.
  Intermodaal transport mogelijk wat een positieve invloed heeft op uw eigen co2 footprint.
 • Uitlevering voor 90% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Scandinavie.
 • Inzet van dubbele chauffeurs is mogelijk. Dit resulteert tot zeer korte looptijden en hoge mate van veiligheid wat bijvoorbeeld bij het leveren van High value consumer goods interessant kan zijn.
 • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Scandinavië.
 • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Scandinavië.
 • Track & trace met ‘proof of delivery’ bij het transport van en naar Scandinavië.
 • Wij bieden ook Maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Scandinavië.
 • Uw transporten van en naar Scandinavië kunt u zelf opvolgen via de VosPortal.
 • In de wintermaanden bieden wij mogelijkheden tot verwarmd transport voor uw zendingen van en naar Scandinavië.
 • CO2-neutraal transport. Wij bieden u vanaf nu de mogelijkheid om het transportvolledig CO₂-neutraal te laten verlopen. Elke rit weer.
Transport Scandinavië Over De Brug

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht?

Met ervaren planners, een modern en jong wagenpark zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Scandinavië. Onze schaalgrootte stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden bij transport van en naar Scandinavië met dagelijks een groot aantal vertrekken met zeer scherpe looptijden. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen. De specialist… dat zijn wij!

Offerte aanvraag voor transport Scandinavie

Vos Transport is uw partner voor transport van en naar Scandinavië. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Transport Scandinavië Door Deskundig Bedrijf