Nationaal transport Nederland

Vos Transport is gespecialiseerd in nationaal transport Nederland en distributie. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor transport van uw producten in Nederland en de Benelux. Of het nu gaat om fijnmazige distributie, groupage of contractdistributie, bij Vos Transport bent u aan het goede adres.

Transport in Nederland van hoge kwaliteit

Kiest u voor nationaal transport bij VOS Transport dan bent u ten alle tijden verzekerd van hoge kwaliteit. Ook kunt u het volgende verwachten van VOS Transport tijdens transport Nederland:

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport in Nederland.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning.
  • Maatwerkoplossingen wanneer dit nodig is.

Naast regulier transport Nederland en Benelux kunt u ook bij ons terecht voor specifieke transportvormen, waaronder verwarmd transportHACCP vervoer en het transport van gevaarlijke stoffen. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen) hanteren wij de hoogste standaarden en vervoeren wij volgens nationale- en internationale voorschriften. Bij VOS Transport hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Door ons moderne wagenpark heeft u met ons nationaal transport ook een kleinere CO2 footprint. Wij bieden onze klanten zelfs de mogelijkheid CO2-neutraal te transporteren. Ons doel is continue streven naar verbetering van onze gezondheid-, veiligheid- en milieudoelstellingen. Met onze Transport in Nederland willen we het verschil gaan maken.

Distributie Benelux

Bij VOS Transport zorgen wij voor snel en efficiënt transport, ook in de Benelux. Dit doen wij met ons eigen distributienetwerk, moderne communicatiemiddelen en ervaren chauffeurs. Zo komt uw zending binnen 24 uur op de plek van bestemming. Dagelijks vertrekken vrachtwagens naar verschillende bestemmingen binnen de Benelux. Bij aflevering zorgen wij altijd voor een afleverbewijs met handtekening, hierdoor weet u direct dat uw goederen goed zijn afgeleverd. De kosten van de distributie van Benelux is onder andere afhankelijk van het soort lading.

 

Meer over distributie in de Benelux
Nationaal Transport Inschakelen

Internationaal transport

Moeten uw zendingen verder dan transport Nederland of de Benelux? Ook voor internationaal transport kunt u gebruik maken van onze diensten. VOS Transport heeft als internationaal transportbedrijf bewezen een uniek transportconcept aan te kunnen bieden. Het bereiken van industriële gebieden in Europa vraagt namelijk om een slimme en efficiënte werkwijze. Wij willen leveranciers en klant dichterbij elkaar brengen onder voorwaarden die zo gunstig mogelijk zijn. Door onze werkwijze zijn onze klanten instaat een hoge servicegraad aan hun opdrachtgevers te bieden. Hiermee verbeteren zij hun eigen concurrentiepositie. Vanuit ons centrale platform (cross-dock) in Deventer voeren wij de regie uit over alle transportprocessen. Inmiddels vertrekken dagelijks meer dan 100 vrachtwagens naar diverse bestemmingen binnen Europa. In Deventer is tevens ons overslagpunt gevestigd. Hier worden producten en goederen opgeslagen, uiteraard gaat dit zeer efficiënt en met volledige in- en uitgangscontrole.

Onze bestemmingen
Nationaal Transport Met Duurzaam Bedrijf

Nederland transport en meer

VOS Transport is uitgegroeid tot een begrip op de markt van transport. Met ervaren planners en een modern wagenpark zijn wij instaat onze klanten te voorzien van hoge kwaliteit transport in Nederland en Europa. Naast het reguliere Nederland transport zijn wij in te zetten voor intermodaal transport, verwarmd transport, HACCP vervoer en beschikken wij over een overslagruimte. Samen met u kijken wij naar het beste vervoer van uw goederen. Bent u nieuwsgierig naar wat VOS Transport voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u om u goed van dienst te kunnen zijn.

Direct contact
Nationaal Transport Inschakelen