Internationaal transport

Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiënte manier om industriële gebieden in Europa te bereiken. Ons doel is om leveranciers en klanten tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden dichterbij elkaar te brengen.

Uniek transportconcept

Als internationaal transportbedrijf heeft Vos Transport bewezen een uniek transportconcept aan te kunnen bieden. Onze klanten zijn hierdoor in staat een hoge servicegraad aan hun opdrachtgevers te bieden en dus hun eigen concurrentiepositie te verbeteren.

Cross-dock platform

In Deventer is ons centrale platform (cross-dock) gevestigd. Vanuit deze ‘controletoren’ voeren we de regie over alle transportprocessen. Deventer is tevens het overslagpunt waar producten en goederen worden opgeslagen. Dit gebeurt uiteraard zeer efficiënt met volledige in- en uitgangscontrole.

Direct contact
Vos Transport bedrijfspand

Uw partner voor internationaal transport

Vos Transport is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige speler op de Europese markt als internationaal transporteur. We zijn hierin geslaagd door het aanbieden van een grote diversiteit aan transportoplossingen, moderne IT-systemen en een uitstekend wagenpark. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw concurrentiepositie kunnen verbeteren door:

  • Onze uitgebreide kennis van de Europese markt
  • Onze aanwezigheid in verschillende industrieën
  • Snelle transportverbindingen naar Europese bestemmingen
  • Volledige controle over het transportproces
Meer over ons

Onze bestemmingen

Gemiddeld vertrekken we dagelijks met 100 vrachtwagens met samengestelde routes naar diverse bestemmingen in Europa.

Denemarken Duitsland Verenigd Koninkrijk Finland Frankrijk Ierland Italië Noorwegen Oost Europa Roemenië Zweden
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL

Vos in cijfers

850 truck & trailer units
760 employees
35.000 pallet storage places
45.000 m2 cross-docking area
8 locations in europe