Transport Litouwen

Vanuit én naar Litouwen

Op zoek naar een partij voor uw transport naar Litouwen? Vos Transport is een van de snelst groeiende transportbedrijven van Nederland en biedt graag uitkomst. Wekelijks laden en lossen wij in de Baltische staat, die bekend staat om haar unieke cultuur en haar zes ‘free economic zones’. In overleg met ons vervoeren wij – indien het uitkomt met de planning – ook op losdatums. Voor internationaal transport vanuit of naar Litouwen zit je bij Vos Transport dus goed.

Transport naar Litouwen – wat is er mogelijk?

Internationaal transport naar bijvoorbeeld Litouwen is altijd een breed begrip. Gelukkig maar, want bij Vos kan ook heel veel. Van warehousing tot douaneafhandeling en gevaarlijke stoffen tot verwarmd transport: wij nemen alles van u uit handen, voor, tijdens en na de transport naar Litouwen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen jouw wensen te kunnen vervullen!

Vervoeren Naar Litouwen

Transport Litouwen geïntroduceerd

Als onderste van de drie Baltische staten is Litouwen een redelijk centraal punt, ook in de transportwereld. Soms fungeert het land als doorgeefluik, zeker wanneer transport via het westen en zuiden naar Riga of Talinn moet worden vervoerd. Vilnius, dat dicht tegen de Wit-Russische grens aanligt, is haar hoofdstad. Sinds 1990, toen ze onder de bezetting van de Sovjet-Unie vandaan kwam, werd Litouwen voor transport des te aantrekkelijker.

Zoals vermeld, beschikt Litouwen over speciale economische zones: de ­free economic zones. Buitenlandse investeerders hoeven hier minder belasting te betalen. Mede hierom is de vraag naar internationaal transport vanuit of naar Litouwen groter geworden.

Vos Transport Naar Litouwen

Waar mag u op rekenen?

Meerdere keren per week rijden onze (vracht)wagens uit en naar Litouwen voor transport. Voor zowel Full Truck Load, als Less than Truck Load kom je in aanmerking voor onze diensten. Transporteren met Vos kent verschillende voordelen:

  • Wij passen onze diensten aan, aan uw wensen.
  • Wij houden u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd en maken alleen gebruik van ervaren en professionele chauffeurs. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar.
  • Wij hanteren competitieve tarieven voor wegtransport.
  • Geoptimaliseerde routeplanning. Files, gevaarlijke wegen, omleidingen… we houden alles nauwlettend in de gaten, zodat uw transport naar Litouwen zo snel en veilig mogelijk zal verlopen.
Contact Over Transport Naar Litouwen

Contact over internationaal transport uit of naar Litouwen

Vos Transport verzorgt op efficiënte en veilige wijze al het transport naar en vanuit Litouwen. Wilt u uw goederen van A (willekeurig Europees land) naar B (Litouwen) vervoeren? Laat het ons weten. Wij komen met een adequate oplossing en mooie offerte. Neem dus gerust contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo