YES, onze bedrijfsvideo is klaar! Bekijk hier het resultaat. We zijn er trots op!

16 - 02 - 2019

Eindelijk is het dan zover en mogen we met gepaste trots onze bedrijfsvideo met u delen.

Maak via onderstaande link in 6 minuten kennis met Vos Transport, onze vestigingen, collega’s, activiteiten en transportoplossingen.

Vruchtbare samenwerking Vos Transport en het onderwijs en daar zijn we trots op!

31 - 01 - 2019

 

onlangs hebben we een foto gemaakt van de stagiaires en ex stagiaires (tegenwoordig werknemers) die op dat moment aanwezig waren. U wist het waarschijnlijk nog niet, maar zowel de teamleider van onze Scandinavië afdeling Stef Vloedgraven en het hoofd van onze planning Tom Overmars zijn bij ons begonnen als stagiair. Tom is in 2008 als stagiair vanuit de opleiding Manager Opslag en Vervoer van het Deltion College bij ons gekomen en heeft in 2009 zijn eindstage bij ons afgerond. Deze stages zijn op onze planning en Customer Service afdeling het begin geweest om actief te zorgen voor een constante stroom van stagiaires binnen ons bedrijf en meer contact te zoeken met de scholen uit de omgeving.

We faciliteren sindsdien stagiaires vanuit het MBO, maar ook HBO’rs die op projectbases stage bij ons willen lopen.

Voorbereiden op de Brexit

21 - 11 - 2018

Via deze BLOG adviseren wij u welke maatregelen u kunt nemen ter voorbereiding op de Brexit voor uw transporten vanaf en naar Groot-Britannië.

Bij verdere ontwikkelingen zullen we u op deze plek ook verder informeren.

Vos Transport ondertekend Verklaring Schone Mobiliteit

16 - 10 - 2018

10 miljard colaflessen aan CO2-uitstoot: voor die besparingsopgave staat de Cleantech Regio. Dat op het gebied van duurzame mobiliteit al stappen in de goede richting worden gezet, bleek tijdens het Event Duurzame Mobiliteit van Slim en Schoon Reizen op 11 oktober. Inspirerende verhalen over slimme oplossingen en nieuwe manieren van samenwerken stemmen hoopvol. We zijn op de goede weg, maar er moet nog veel gebeuren!

 

Verkeershinder Noorwegen (periode 3-9 tot 12-11)

03 - 09 - 2018

Het verkeer richting Noorwegen zal in de periode van 3 september tot 12 november sterke hinder ondervinden . Dit als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan de weg.

 

Dit kan dus ook effect hebben op uw transporten naar Noorwegen en ons verzoek is dan ook om in deze periode waar mogelijk rekening te houden met iets langere looptijden.

 

Bij eventuele vragen hierover staan wij u natuurlijk graag te woord.