Corona update vanuit onze directie

17 - 03 - 2020

Zoals U wellicht zult hebben vernomen zullen wij proberen om al onze klanten te blijven bedienen. Op dit moment zijn er diverse lock-downs maar wij verwachten dat het vervoer van goederen mogelijk/noodzakelijk zal blijven. Dagelijks informeren wij ons personeel en onze klanten over de ontwikkelingen. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om U te blijven beleveren. Wij hopen dat U dit op prijs stelt. We begrijpen dat iedereen maatregelen moet nemen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Wij vragen daarbij uw medewerking om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs correct worden behandeld:

Vos Deventer 1ste Europees opererende transporteur met drie sterren.

06 - 03 - 2020

Dit maal eens niet op een groot event, maar gewoon thuis in Deventer. Vertegenwoordigers van het Lean & Green programma zijn vandaag bij Vos in Deventer op bezoek geweest om het bedrijf de 3de Lean & Green Star uit te reiken. Een unieke prestatie wat nog maar 10 bedrijven kunnen zeggen en waarbij Vos de 1ste Europees opererende wegtransporteur is. Het toonaangevende duurzaamheidsprogramma draait inmiddels in 13 Europese landen en ook buiten Europa is er steeds meer aandacht voor en zoeken landen aansluiting.

Vos Transport neemt Abr. de Haan Logistics over.

18 - 12 - 2019

Vos Transport B.V. uit Deventer heeft overeenstemming bereikt over de overname van Abr. De Haan Logistics uit Alblasserdam. Dit is samen met de overname van internationaal Transportbedrijf Claessens uit Schimmert de tweede overname van dit jaar door het bedrijf uit Deventer.

BETERE DOORSTROMING, VEILIGER, DUURZAMER EN EFFICIËNTER

09 - 12 - 2019

Drie regio’s zijn dit jaar getart met de opzet van Connected Transport Corridors. Deze corridors zorgen voor een betere doorstroming, meer veiligheid en een
efficiëntere logistieke planning door logistieke data, voertuiggegevens en informatie van verkeerssystemen aan elkaar te koppelen en slim te gebruiken.

 

“WERKEN IS ZO’N BELANGRIJK DEEL VAN HET LEVEN!”

12 - 11 - 2019

“We werken regelmatig met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het gevarieerde aanbod zijn wij in staat om chauffeurs ritten te bieden die bij hen passen”. In gesprek met Gitte Wisselink, Manager HR bij Vos Transport in Deventer, Jean Hannawi, kandidaat van Omzien en Hermien, consulent bij Omzien. Jean werkt nu met veel plezier als chauffeur Benelux.

Tapa Logo Paychecked in Transport Lean and green stars Buraeu Veritas ISO 9001 Duurzaam op de weg Kinderhulp Sqas