Dienstverlening rond Koningsdag, Dag van de Arbeid, Hemelvaart en Pinksteren

20 - 04 - 2018

Onze dienstverlening rond Koningsdag, Dag van de Arbeid, Hemelvaart en Pinksteren

 

Het is alweer bij Koningsdag en ook de Dag van de Arbeid Hemelvaart en Pinksteren komen dichterbij. Rondom deze dagen vragen wij uw begrip voor het volgende;

 

Nieuwe euro6 bakwagens en trekkers

06 - 04 - 2018

vanmiddag zijn er 2 nieuwe Daf bakwagens en 2 nieuwe Mercedes trekkers geleverd. Allen uitgerust met Euro 6 motoren en er volgen er nog meer.

 

Containeroverslag haven Duurzaam vervoer

09 - 03 - 2018

BCTN uit Nijmegen en Vos transport uit Deventer gaan samen een containeroverslag in de haven van Deventer aanleggen en exploiteren. De verwachting is dat de containeroverslag in 2020 in gebruik wordt genomen

Staking haven Finland op 2 februari

30 - 01 - 2018

Komende vrijdag zijn er stakingen in de havens in Finland Dit kan effect hebben op de transittijd van uw zending. Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

In onderstaand artikel vind u meer informatie over de staking.

Aankondiging Code rood / Service update

11 - 12 - 2017

Het is behoorlijk wit op onze locaties in Deventer en Ittervoort en de hevigheid van de sneeuw neemt vanmiddag steeds meer toe en er is zojuist door het KNMI code Rood aangekondigd voor midden en zuid Nederland. Rest van het land is code Oranje. Door deze sneeuw hebben helaas de nodige van onze wagens al vertraging, maar we doen ons best om tijdig te laden en te lossen.

https://vostransportgroup.com/duurzaamheid-en-kwaliteit/lean-and-green/ sqas