Staking haven Finland op 2 februari

30 - 01 - 2018

Komende vrijdag zijn er stakingen in de havens in Finland Dit kan effect hebben op de transittijd van uw zending. Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

In onderstaand artikel vind u meer informatie over de staking.

Aankondiging Code rood / Service update

11 - 12 - 2017

Het is behoorlijk wit op onze locaties in Deventer en Ittervoort en de hevigheid van de sneeuw neemt vanmiddag steeds meer toe en er is zojuist door het KNMI code Rood aangekondigd voor midden en zuid Nederland. Rest van het land is code Oranje. Door deze sneeuw hebben helaas de nodige van onze wagens al vertraging, maar we doen ons best om tijdig te laden en te lossen.

Vos ziet duurzaamheid inspanningen beloond met 2de Lean and Green Star

09 - 12 - 2017

Jules Menheere Managing Director van transportbedrijf Vos uit Deventer heeft afgelopen donderdag samen met Roy van Verseveld (verantwoordelijke Lean and Green beleid binnen Vos) met trots de 2de Lean and Green Star in ontvangst genomen. Vos heeft deze Award mede behaald door te blijven investeren en door te innoveren in een tot voorkort economisch zware tijd.

44 Nieuwe Schmitz trailers met anti-diefstal zeilen

04 - 12 - 2017

Vos Expeditie Deventer heeft onlangs de opleggervloot uitgebreid met 44 nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers. Deze opleggers zijn geschikt voor multimodale inzet, maar ook voor toepassing in LZV-combinaties.

Mooi in beeld in de haven van Travemunde

25 - 11 - 2017

Mooi in beeld in de Duitse media over de ontwikkelingen van het Lübecker havengebied. Onze trailers komen hier aan via wegtransport, maar ook steeds meer via het spoor en gaan vanaf Trelleborg begeleid en onbegeleid over naar Travemunde Zweden.

https://vostransportgroup.com/duurzaamheid-en-kwaliteit/lean-and-green/ sqas