Voorbereiden op de Brexit

21 - 11 - 2018

Via deze BLOG adviseren wij u welke maatregelen u kunt nemen ter voorbereiding op de Brexit voor uw transporten vanaf en naar Groot-Britannië.

Bij verdere ontwikkelingen zullen we u op deze plek ook verder informeren.

Vos Transport ondertekend Verklaring Schone Mobiliteit

16 - 10 - 2018

10 miljard colaflessen aan CO2-uitstoot: voor die besparingsopgave staat de Cleantech Regio. Dat op het gebied van duurzame mobiliteit al stappen in de goede richting worden gezet, bleek tijdens het Event Duurzame Mobiliteit van Slim en Schoon Reizen op 11 oktober. Inspirerende verhalen over slimme oplossingen en nieuwe manieren van samenwerken stemmen hoopvol. We zijn op de goede weg, maar er moet nog veel gebeuren!

 

Verkeershinder Noorwegen (periode 3-9 tot 12-11)

03 - 09 - 2018

Het verkeer richting Noorwegen zal in de periode van 3 september tot 12 november sterke hinder ondervinden . Dit als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan de weg.

 

Dit kan dus ook effect hebben op uw transporten naar Noorwegen en ons verzoek is dan ook om in deze periode waar mogelijk rekening te houden met iets langere looptijden.

 

Bij eventuele vragen hierover staan wij u natuurlijk graag te woord.

 

 

 

Charters gezocht voor onze vestiging in Groningen.

24 - 05 - 2018

Voor onze vestiging in Groningen zoeken we charters die op kilometer basis voor ons transport naar België en Noord-Frankrijk kunnen verzorgen.