Warehousing

Naast het daadwerkelijk transporteren van goederen over de grenzen, is de warehousing van de goederen het meest kritieke onderdeel van de supply chain. Of het nu gaat om het gebruik van een warehouse om goederen op te slaan voor distributie op een later tijdstip, of het gebruik van de cross-docking faciliteiten, warehousing is een belangrijk aspect om rekening mee te houden voor elk bedrijf dat wil importeren en exporteren. Kies daarom voor Vos Transport Warehousing.

Verdeeld over onze locaties in Deventer, Ittervoort en Alblasserdam beschikken wij over circa 50.000 m2 warehouse om in te zetten voor overslag en distributie. Dit biedt niet alleen klanten met grote hoeveelheden goederen voldoende ruimte voor opslag, maar ook bedrijven die opslag nodig hebben in de buurt van transportknooppunten zoals de Rotterdamse haven en de Belgische en Duitse grens de mogelijkheid om de goederen snel te vervoeren.

Gecertificeerde opslag

Ook voor de behandeling van (biologische) levensmiddelen en non-food kunt u bij ons terecht. Bij Vos Transport zijn wij gecertificeerd voor de opslag van dergelijke goederen. Deze goederen worden doorgaans opgeslagen in ons grootste magazijn in Alblasserdam, dat gelegen is tussen de Rotterdamse haven en Rotterdam Airport. Dit omdat er genoeg ruimte is, en er de meeste beschikbare temperatuur geregelde opslagplaatsen zijn.

Warehousing diverse diensten

Onder Vos Transport Warehousing vallen verschillende diensten. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee in het vinden van een maatwerk oplossing.

– Inbound en outbound

Wij kunnen bij VOS uw volledige inbound en outbound warehousing op ons nemen. Dit houdt in dat we de producten van de leverancier/fabrikant aannemen, uw voorraad beheren en het daarna versturen naar de eindklant. In ons Warehouse Management Systeem wordt de voorraad van uw goederen geregistreerd. Dit zorgt ervoor dat uw voorraad realtime inzichtelijk en traceerbaar is.

– Droge opslag

Het magazijn in Alblasserdam beschikt over 18.000 palletplaatsen voor droge opslag. De palletplaatsen bevinden zich op stellingen, shelves en grondlocaties. Ook de droge opslag wordt geregistreerd in het Warehouse Management Systeem. De producten zijn dus altijd traceerbaar. Daarnaast bieden wij ook orderpicking aan op pallet- en op stukniveau. Daarbij hanteren we de first in first out regel.

Warehousing Vos Transport

– Koelopslag

Naast de droge opslag beschikt de locatie Alblasserdam ook over 4.000 pallet plaatsen voor gekoelde opslag. De tempratuur in onze koelopslag is altijd tussen de 8 en 10 ºC. Doordat we een constante tempratuur kunnen aanhouden is het ook mogelijk om tempratuur gevoelige producten te bewaren. Wij kunnen deze constante tempratuur aanhouden doordat we werken met korte aanvoerlijnen naar onze koelopslag, met behulp van aparte docking stations. Daarnaast zijn wij gecertificeerd op het gebied van kwaliteitsmanagement, voedselveiligheid en bio controle. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in onze prioriteiten.

– Value Added Logistics

Naast onze transport- en warehousingdiensten kunnen we nog meer voor u betekenen met onze Value Added Logistics. Onderdelen die hier onder andere onder vallen zijn: gasmetingen, bemonsteren van verpakte voedingsmiddelen, sorteren en sealen van de goederen, stickeren/labelen en voorraadbeheer

Wij denken graag met u mee in het vinden van een oplossing waarmee we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

– Douane Entrepot

Vos Transport transporteert goederen over zee, door de lucht, over de weg en over het spoor naar opdrachtdrachtgevers over de hele wereld. Vanaf onze magazijnen kunt u ook gebruik maken van ons douane entrepot. Dit is bedoeld om uw goederen tijdelijk op te slaan of door te voeren naar het land van bestemming zonder betaling van invoerrechten en BTW. Onze douane experts nemen de eventuele douane afhandelingen voor hun rekening, hierdoor kunnen we u volledig ontzorgen. Bij opslag in ons douane entrepot hoeft het vooraf nog niet duidelijk te zijn wat de eindbestemming van de goederen is.

Flexibiliteit voorop

Onze flexibiliteit is verankerd in onze schaalgrootte: laagdrempelige communicatie en korte lijnen maken het mogelijk te denken in maatwerk en oplossingen. Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid, waaronder ISO9001, SKAL en BRC certificering.

Vos Transport Warehousing

Neem contact op voor warehousing

Kortom, door onze jarenlange expertise in de gehele supply chain zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands meest vertrouwde partners in zowel transport als warehousing. Onze klanten kunnen genieten van luxe zoals temperatuur gereguleerde opslag, douane entrepot, inbound en outbound logistiek en value adding services zodat de vracht altijd optimaal is opgeslagen. Deze diensten kunnen te allen tijde worden verwacht, in alle magazijnen. Ook dat is een bepalende factor. Dankzij onze gedecentraliseerde warehousing kunnen al onze klanten de optimale locatie voor hun vracht verwachten. Bent u op zoek naar een logistieke en warehousing partner die alle problemen in de supply chain kan oplossen? Neem dan contact op met onze specialisten! Zij stellen in een mum van tijd een plan op maat op om uw opslagproblemen op te lossen.

 

Telefoon: Deventer 0570 – 67 89 89, Ittervoort 0475 – 439200, Alblasserdam 078 – 691 7738

E-mail: info@vosdeventer.com

Neem contact op