Warehousing

Verdeeld over onze vestigingen in Deventer, Ittervoort en Alblasserdam bechikken we over ongeveer 50.000 m2 aan overslagruimte. Dit biedt klanten de gelegenheid om voorraden dichtbij het distributiepunt op te slaan.

Gecertificeerde opslag

U kunt bij ons terecht voor gecertificeerde opslag en handling van food (bio) en non-food. Ons grootste magazijn van ruim 16.000m2 bevindt zich in Alblasserdam, ideaal gesitueerd tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk en op steenworp van Rotterdam Airport.

Diverse services

Hier beschikken wij over 18.000 palletplaatsen ‘droge’ opslag en 4.000 palletplaatsen gekoelde opslag (8-10 ºC). Dankzij ons Warehouse en Transport Management Systeem is traceerbaarheid (traceability) van uw producten gegarandeerd en bent u continu en realtime op de hoogte van de voorraad en logistieke bewegingen. Naast order picking bieden wij ook een aantal Value Added Services, zoals bemonsteren, labelen en gasmetingen.

Flexibiliteit voorop

Onze flexibiliteit ligt verankerd in onze kleinschaligheid: laagdrempelige communicatie en korte lijnen maken het mogelijk te denken in maatwerk en oplossingen. Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid met oa ISO9001, SKAL, en BRC certificering.

Contact over warehousing

Neem bij vragen contact met ons op:

Telefoon: Deventer 0570 – 67 89 89, Ittervoort 0475 – 439200, Alblasserdam 078 – 691 7738

E-mail: info@vosdeventer.com