Transport naar Zweden

De specialist voor al uw transport van en naar Zweden

Uw producten efficiënt en veilig van en naar Zweden transporteren? Wij regelen het graag voor u! Vos is al ruim 60 jaar de specialist in transport naar Zweden. Als Scandinavië specialist is transport van en naar Zweden één van onze kernactiviteiten. Dagelijks zijn er vanuit Deventer meerdere vertrekken en bieden wij ook intermodale oplossingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Zweden.

Waarom kiezen mensen voor Vos Transport?

Naast dat wij 90% van de zendingen uitleveren op eigen auto’s maken wij gebruik van een aantal vaste partners die strategisch zijn gepositioneerd. Hierdoor zijn wij in staat te leveren door middel van zeer snelle looptijden en dit biedt u de kans om uw klanten zeer betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te beleveren in geheel Zweden. In de wintermaanden bieden wij ook mogelijkheden voor verwarmd transport.

Transport in Zweden

Voordelen van Vos

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Zweden.
  • Uitlevering voor 90% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Zweden.
  • Inzet van dubbele chauffeurs mogelijk. Dit resulteert tot zeer korte looptijden en hoge mate van veiligheid wat onder andere bij het leveren van High value consumer goods interessant kan zijn.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Zweden.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Zweden.
  • Track & trace met ‘proof of delivery’ bij het transport van en naar Zweden.
  • Voor uw transport van en naar Zweden bieden wij ook intermodale oplossingen.
  • Wij bieden ook Maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Zweden.
  • Mogelijkheid tot opvolging van uw zendingen van en naar Zweden via de VosPortal.
  • CO2-neutraal transport
Container transport Zweden

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht?

Met ervaren planners, een modern en jong wagenpark zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Zweden. Onze schaalgrootte stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden bij transport van en naar Denemarken met zeer scherpe looptijden. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen. Door middel van het inzetten van speciale Huckepack trailers bieden wij ook intermodale oplossingen met een duurzaam karakter voor uw transport van en naar Zweden.

Offerte aanvraag

Vos Transport is uw partner voor transport van en naar Zweden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL