Transport Engeland

Dé specialist voor uw transport van en naar Engeland

Vos is al ruim 40 jaar dé specialist in transport van en naar Engeland. Sinds het begin van onze import- en exportactiviteit van en naar Engeland geloven wij in de kracht van het gebruik van ons eigen materiaal en ons eigen United Kingdom team. Met deze twee vitale schakels kunnen wij in hoge mate kwaliteit, flexibiliteit en evficiëntiemanagement bieden met een duurzaam karakter voor al uw groupage zendingen van en naar Engeland.

Vos Transport, de specialist van en naar Engeland

Naast dat wij alle zendingen van en naar Engeland verrichten met eigen materiaal en met ons eigen UK-team dat hulp levert bij complexe douanezaken, maken wij ook gebruik van een aantal vaste partners die strategisch gepositioneerd zijn in de supply chain. Hierdoor zijn we in staat onze hoge doorloopsnelheid te waarborgen en onze klanten van deur tot deur te ontzorgen.

Dit geldt voor alle soorten groupage transport die we aanbieden. Internationaal transport naar Engeland bieden we ook aan in de vorm van LTL en groupage zendingen. Zo verzorgen wij voor bedrijven van alle groottes volledig ontzorgend vervoer aan. Deze zendingsopties zijn ook compatibel met ADR-transport. Daarnaast kunnen alle zendingen zowel begeleid als onbegeleid worden verricht. Bovendien worden complexe douanehandelingen vergemakkelijkt of zelfs volledig ontzorgt door ons UK-team, mocht u daar gebruik van willen maken.

De kers op de taart? Voor klanten die zoeken naar een transportpartner vanuit Engeland naar Nederland is Vos Transport Group ook een ervaren warehousing partij. Bent u op zoek naar een douane-entrepot? Ook dan staan wij voor u klaar.

Transport Naar Engeland Door Vos Transport

Voordelen van Vos transport

De titel dé specialist op het gebied van transport naar Groot-Brittannië hebben we niet zomaar. Klanten van Vos Transport Group mogen de lat hoog leggen.
Betrouwbare en dagelijkse vertrekken met snelle doorlooptijden bij groupage transport van en naar Verenigd Koninkrijk
Transparante dienstverlening voor uw zendingen van en naar Verenigd Koninkrijk met vaste contactpersonen met jarenlange ervaring en expertise.
Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast bieden we veel optionele mogelijkheden. In het geval een klant het wil, bieden we ook:

  • Track & trace met ‘proof of delivery’ bij het transport.
  • Wij bieden ook maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Engeland.
  • Uw transporten van en naar Verenigd Koninkrijk kunt u zelf opvolgen via onze Portal.
  • CO2-neutraal transport.
Transport Naar Engeland Door Deskundig Bedrijf

Transport Engeland met eigen materiaal

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht? Met ervaren planners, een modern en jong wagenpark zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoeren van producten van en naar Engeland. Met ruim 25 vertrekken per dag naar het Verenigd Koninkrijk zijn wij in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening te bieden door middel van begeleid en onbegeleid transport. Dit geldt zowel voor complete ladingen als deelpartijen.

Transport Naar Engeland

Meer informatie of een offerte?

Wilt u meer weten over het transport naar Engeland óf het transport van Engeland naar Nederland? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze specialisten behandelen dan zo snel mogelijk uw aanvraag om u te verschaffen met meer informatie. Ook in het geval u een offerte wilt aanvragen, kunt u het onderstaande formulier invullen.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo