Transport Frankrijk

Vos Transport, specialist in transport van en naar Frankrijk

In 2009 zijn wij gestart met het uitvoeren van transport van en naar Frankrijk. Gedurende de afgelopen jaren is het een steeds belangrijker onderdeel geworden van ons totaalpakket. Door de dagelijkse vertrekken naar verschillende regio’s in heel Frankrijk, kunnen wij u korte doorlooptijden bieden. Afhankelijk van de bestemming is uw groupage zending binnen 24 tot 72 uur op de juiste plaats. Voor transport Frankrijk zit u bij Vos Transport dus goed!

Waarom Vos Transport Group?

Het transport van en naar Frankrijk voeren wij uit met eigen auto’s. De communicatielijnen zijn daardoor kort en er zijn vaste aanspreekpunten die zorgen voor een perfecte service bij uw groupage zendingen van en naar Frankrijk. Ook zijn wij hierdoor wij in staat te leveren met zeer snelle looptijden. Dit biedt u de kans om uw klanten zeer betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te beleveren in geheel Frankrijk.

Transport Frankrijk Met Vrachtwagens

Duurzaam transport naar Frankrijk

Laat u uw transport naar Frankrijk via VOS verlopen, dan kiest u bovendien voor een duurzame wijze van transport. We leggen graag uit hoe we dat doen.

Duurzaam transport realiseer je onder andere door de belading optimaal te houden. Hoe meer je in één rit kunt transporteren naar Frankrijk, hoe minder kilometers je hoeft te maken – en hoe minder vervuilende stoffen je dus uitstoot. Voor de uitvoering hiervan hebben we al meerder Lean and Green awards mogen ontvangen.

Voordelen van transport Frankrijk bij Vos

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Frankrijk. De looptijd bedraagt 24 tot 72 uur. Dagelijks vertrekken er rond de 25 trailers.
  • Uitleveringen met eigen auto’s zonder overslag en een minimale kans op schade.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Frankrijk. ‘Afspraak is afspraak’ is de slogan van onze Frankrijk-specialist Jan Venema.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Frankrijk.
  • Wij bieden voor uw transport van en naar Frankrijk ook maatwerkoplossingen.
  • Uw transporten kunt u zelf opvolgen via de VosPortal.
  • Het transport van Vos is CO2 neutraal.
Transport Frankrijk Met Vos Transportgroup

Voor welke diensten kunt u bij Vos Transport terecht?

Met ervaren planners en een modern en duurzaam wagenpark zijn wij de afgelopen tijd uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Frankrijk. Voor uw transport van en naar Frankrijk zijn wij in staat zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening te bieden met zeer scherpe looptijden. Dit geldt bij transport naar Frankrijk voor zowel complete ladingen als deelpartijen.

Offerte aanvragen voor transport Frankrijk

Vos Transport is uw betrouwbare transportpartner. Mocht u vragen hebben over onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor transport naar Frankrijk.

Offerte aanvragen
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo