Distributie Finland

Distributie Finland

Vos Transport is al sinds de jaren ’70 gespecialiseerd in transport en distributie naar Scandinavië, waaronder Finland. Belangrijke importlanden van Finland zijn Duitsland, Zweden, Nederland en Frankrijk. Ook daar zijn wij actief, dus dat biedt uitstekende mogelijkheden voor transport en distributie van en naar Finland. De grote industriesteden in Finland voor import en export zijn plaatsen als Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku en Oulu. Regelmatige, maar ook incidentele distributie van en naar Finland verzorgen wij graag voor u. In Finland maken wij al jaren gebruik van een aantal vaste partners die strategisch zijn gepositioneerd. Hun kennis over Finland in combinatie met die van ons biedt u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in geheel Finland. Vos Transport is uitgegroeid tot een begrip in de markt op het gebied van distributie van en naar Finland. Door onze schaalgrootte kunnen wij een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aanbieden bij distributie van en naar Finland met scherpe looptijden.

Contractdistributie

Voor een aantal grote opdrachtgevers verzorgt Vos Transport al vele jaren de contractdistributie. Als we dit ook voor u gaan doen bepalen we samen met u welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is. Als u uw distributie naar Finland uit wilt besteden, is Vos Transport u graag van dienst. Ons wagenpark bestaat grotendeels uit Euro 6 trekkers. Dit zijn zeer zuinige trekkers met een lage CO² uitstoot en de modernste filters. Hierdoor houden we de milieubelasting beperkt. We hebben hiervoor diverse awards in ontvangst mogen nemen. Samen kunnen we dan ook uw goederenstroom optimaliseren en verduurzamen.

Vos rijdt schoon

Waarom Vos Transport Group?

Vos Transport Group biedt een breed aanbod diensten. Van distributie naar onder andere Finland tot aan groepage. Aan milieu en duurzaamheid hechten wij veel waarde. Met zuinige vrachtwagens met moderne filters en een lage CO² uitstoot, die rijden op duurzame brandstoffen als HVO100, blijft de milieubelasting beperkt. Dit is tegelijkertijd kostenbesparend. Zo kunnen wij u altijd een zo voordelig mogelijke logistieke oplossing bieden. Dagelijks vertrekken wij naar verschillende bestemmingen in Nederland en de rest van Europa. Door de moderne communicatiemiddelen van onze ervaren chauffeurs zijn de goederen snel op de plaats van bestemming. Zodra de zending is afgeleverd, staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem. U kunt alle informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen.

Transport Finland

Kosten distributie Finland

De kosten van de distributie van en naar Finland zijn onder andere afhankelijk van het type lading. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen
Sneeuwval
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km