Wat is intermodaal transport?

Bij intermodaal transport worden verschillende vervoersmiddelen ingezet voor het transport van A naar B. Het hele traject wordt slim afgestemd op de lading. Door de combinatie van transport over water, over land en door de lucht kan het traject optimaal worden ingezet. Het is tevens een flexibele en duurzame manier van transport.

Voordelen intermodaal transport

VOS Transport heeft als doel om effectieve en duurzame transportmogelijkheden te bieden die ook kostenbesparend zijn. Intermodaal transport hangt perfect samen met onze ambities. Wij kiezen voor intermodaal transport als oplossing voor strategische en alternatieve ontwikkelingen van onze vervoersdiensten. Deze diversiteit in transport is goed aangepast aan de behoeften van onze klanten. Intermodaal transport biedt een aantal mooie voordelen:

  • Duurzame oplossing met een positief effect op uw eigen CO² footprint
  • Minder tijdverlies door files
  • Kostenbesparend

Waarom VOS Transport?

Wij bieden u een betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening. Bij VOS Transport werken wij met ervaren en plaatselijke planners die een goede beheersing van de verschillende talen hebben. Zo kunt u zonder zorgen uw transport aan ons overdragen, zowel complete ladingen als deelpartijen. Voor intermodaal transport staan wij voor u klaar:

  • Dagelijkse vertrekken vanaf Coevorden en Duisburg
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening
  • Efficiënte en flexibele routeplanning
  • Track & trace met ‘proof of delivery’
  • Maatoplossingen
  • Uw transporten kunt u zelf opvolgen via de VosPortal
Intermodaal Transport Kaart Met Route

Overige diensten VOS Transport

U kunst ons naast regulier transport ook inschakelen voor diverse andere soorten transport, zoals verwarmd transport, HACCP vervoer en het transport van gevaarlijke stoffen. Bent u op zoek naar een overslagruimte? Wij hebben in Deventer een overslagpunt van maar liefst 10.000 m². Hier worden producten en goederen opgeslagen zodat u uw voorraden in de buurt van het distributiepunt kunt opslaan. Dit gebeurt uiteraard zeer efficiënt met volledige in- en uitgangscontrole.

Intermodaal Transport Door Vos Transport Group

Contact intermodaal transport

VOS Transport is uw partner voor intermodaal transport. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten van het transport zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Direct contact
Intermodaal Transport Door De Experts Van Vos
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo