Douane en inklaring

Inklaring bij de douane is een belangrijk onderdeel van het importeren en exporteren van goederen. We helpen u graag met alles met betrekking tot douane en inklaring indien u transporteert met Vos. Voor veel Europese landen geldt geen uitvoerverplichting als de goederen in EG-lidstaten zijn geproduceerd. Voor een aantal landen (onder andere Noorwegen, Zwitserland en enkele Oost-Europese landen) geldt wel een uitvoer- en invoerverplichting.

Wij regelen het voor u

Vos Transport verzorgt voor u graag de in- en uitvoer naar landen buiten de EG-lidstaten. In dat geval verzoeken wij u de volgende documenten aan te leveren voor een goede afhandeling:

  • Vrachtbrief
  • Handelsfactuur in tweevoud
  • Overeenkomst of machtiging voor het optreden als direct vertegenwoordiger.
    Klik hier om het document te downloaden
  • Eur1-certificaat of factuurverklaring < € 6.000,- indien van toepassing
  • Paklijsten
Douane en Inklaring

Contact opnemen

Onbezorgd goederen importeren en exporteren doet u bij Vos Transport. Wilt u meer weten over douane en inklaring voor uw transport? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft. Ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor nationaal en/of internationaal transport horen we graag van u. Om een overzicht te krijgen van de kosten kunt u direct een offerte aanvragen.