Value Added Logistics

Bij Vos Transport kunt u naast onze transport- en warehousingdiensten ook terecht voor uitgebreidere diensten. Deze services zijn onderdeel van onze Value Added Logistics. Dit houdt in dat we een complete logistieke afhandeling van uw order kunnen verzorgen. Het transport, de opslag en het onderhoud van uw goederen verzorgen we dus van A tot Z. We zetten net die extra stap om u in uw wensen en behoeften te voorzien. Dit maakt Vos Transport tot uw betrouwbare partner in het transporteren en opslaan van uw goederen!

Mogelijkheden Value Added Logistics

De diensten die wij aanbieden onder onze Value Added Logistics zijn zeer uiteenlopend. Zo worden uw producten bijvoorbeeld voorzien van een verpakking, worden ze geregistreerd met pakbonnen en vervolgens betrouwbaar vervoerd naar de eindbestemming. Uiteraard kunt u uw goederen volgen met Track & Trace. Dankzij ons geautomatiseerde systeem zijn uw producten op ieder gewenst moment realtime inzichtelijk en traceerbaar. Deze activiteiten worden uitgevoerd door zeer ervaren teams aan de hand van processen die we vooraf samen met u doornemen en vaststellen, zodat alles voor iedereen duidelijk is. Tot de mogelijkheden van Value Added Logistics behoren onder meer:

  • Het verzorgen van gasmetingen in container
  • Het bemonsteren van verpakte voedingsmiddelen
  • Het sorteren, groupage, verpakken en sealen van uw goederen
  • Het stickeren en labelen van uw goederen
  • Verzending van EDI-berichten
  • Voorraadbeheer
  • Cross docking
  • Douane- en entrepotactiviteiten
  • Het behouden van korte lijnen gedurende het gehele logistieke proces

Het bovenstaande overzicht geeft een indruk van wat we voor u kunnen betekenen. Onze flexibiliteit ligt verankerd in onze kleinschaligheid. De communicatie is hierdoor laagdrempelig en de lijnen zijn kort. Dit maakt het mogelijk om voor onze klanten te denken in maatwerk en oplossingen, waarmee we zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Overige mogelijkheden

Naast Value Added Logistics kunt u bij VOS Transport ook terecht voor volledige inbound en outbound warehousing. We beschikken over 18.000 palletplaatsen voor droge opslag. Heeft u goederen die gekoeld opgeslagen moeten worden? Geen enkel probleem, want ons magazijn in Alblasserdam beschikt over ruim 4.000 palletplaatsen voor koelopslag. We voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid door middel van diverse certificeringen, waaronder ISO9001, SKAL, en BRC.

Value Added Logistics

Neem contact op!

Benieuwd hoe Vos Warehousing waarde kan toevoegen aan uw supply chain? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord om de mogelijkheden van Value Added Logistics te bespreken. Mocht u interesse hebben, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om een prijsindicatie te krijgen voor uw goederentransport.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!