HACCP opslag

Voor de opslag van uw goederen bent u bij Vos Warehousing aan het juiste adres. Onze opslag voldoet aan de HACCP hygiënecode voor voedingsmiddelen. Voluit is dit Hazard Analysis and Critical Control Points. In ons magazijn in Alblasserdam beschikken wij over 18.000 palletplaatsen droge opslag en 4.000 palletplaatsen gekoelde opslag (8-10 ºC). U kunt uw producten dus onder de juiste omstandigheden laten opslaan.

Door ons Warehouse en Transport Management Systeem blijft u altijd realtime op de hoogte van de logistieke bewegingen die plaatsvinden en de status van uw voorraad. Onze opslag voldoet niet alleen aan de HACCP hygiënecode. Wij zijn hiernaast onder andere ook  ISO9001, SKAL, en BRC gecertificeerd.

Vormen van HACCP opslag

Vos Warehousing is in het bezit van een HACCP certificering. U kunt voedingsmiddelen dus met een gerust hart veilig bij ons opslaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de opslag van temperatuurgevoelige producten, zoals zuidvruchten en noten. We kunnen onze gekoelde palletplaatsen koelen tot 8ºC. Door de aanvoerlijnen kort te houden, houden we de temperatuur constant. We maken daarvoor gebruik van aparte docking stations.

Ook voedingsmiddelen die niet gekoeld bewaard hoeven te worden kunt u bij ons opslaan. Dan kunt u ook gebruik maken van onze palletplaatsen voor droge opslag. Uiteraard voldoet de droge opslag net als de gekoelde opslag aan de HACCP regels. Ons Warehouse Management Systeem registreert alle inbound en outbound warehousing automatisch. Hierdoor zijn uw goederen altijd volledig traceerbaar en blijft u op elk moment op de hoogte van de voorraadstatus.

Haccp Opslag Bij Vos

Voordelen van onze HACCP opslag

Door onze HACCP certificering en de mogelijkheden tot geconditioneerde opslag kunnen wij al uw goederen optimaal opslaan. Maar dat is niet alles. Vos Warehousing biedt totale ontzorging. Wij houden namelijk oog op alle acties die gaande zijn met betrekking tot uw goederen. Ons Warehouse Management Systeem zorgt hiervoor. Zo kunnen wij altijd uw opgeslagen goederen traceren, terwijl deze zo optimaal mogelijk zijn opgeslagen volgens onze HACCP opslageisen. Wat betreft de geconditioneerde opslag hebben wij zowel veel ruimte in onze koelopslag als in onze droge opslag. Zo kunnen wij alle goederen opslaan in de beste ruimtes en omstandigheden.

Haccp Opslag

Value added logistics

Vos Warehousing biedt meer dan HACCP opslag van uw goederen. Wij bieden namelijk diverse uitgebreidere diensten onder de noemer Value Added Logistics. Hiermee maken wij de complete logistieke afhandeling van uw order in orde. We verpakken uw producten, registreren ze met pakbonnen en vervoeren ze vervolgens naar de geplande eindbestemming. U hoeft uw goederen geen enkel moment uit het oog te verliezen, want ze zijn op elk moment traceerbaar met track en trace. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van onze Value Added Logistics:

  • Gasmetingen in containers
  • Verpakte voedingsmiddelen bemonsteren
  • Sorteren, groupage, verpakken en sealen van producten
  • Producten stickeren en labelen
  • Voorraadbeheer
  • Cross docking
  • Douane- en entrepotactiviteiten

Het bovenstaande overzicht geeft een indruk van wat we voor u kunnen betekenen. Belangrijk om te vermelden is dat de lijnen tijdens het gehele logistieke proces altijd kort zijn. Doordat wij relatief kleinschalig werken, zijn we zeer flexibel. We zien dit als een groot voordeel, want hierdoor is de communicatie laagdrempelig en kunnen we maatwerk leveren.

Contact & offerte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van HACCP opslag? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of vraag een offerte aan. Onze vakkundige medewerkers vertellen u alles over de mogelijkheden. Ook met andere vragen kunt uiteraard altijd bij ons terecht. Wij beantwoorden ze graag.