Koelopslag

Bij onze strategisch gelegen VOS-locatie in Alblasserdam beschikken we naast 18.000 palletplaatsen voor droge opslag ook over 4.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag. We slaan uw goederen vertrouwd en veilig op in onze koelopslag. De temperatuur ligt altijd tussen de 8 en 10 ºC.

Altijd een constante temperatuur

Doordat we de temperatuur in onze koelopslag constant houden, is ook de opslag van temperatuurgevoelige producten, zoals zuidvruchten en noten, mogelijk. De ruim 4.000 gekoelde palletplaatsen kunnen we koelen tot 8 ºC. De constante temperatuur maken we mogelijk door de aanvoerlijnen naar onze koelopslag kort te houden. Dit doen we met behulp van aparte docking stations. Dankzij ons Warehouse Management systeem wordt alles automatisch geregistreerd. Uw goederen zijn dus op elk moment traceerbaar en uw voorraadstatus is altijd up-to-date. Hoeven uw goederen niet gekoeld opgeslagen te worden? Dan kunt u gebruik maken van onze palletplaatsen voor droge opslag.

Gecertificeerde koelopslag

Onze activiteiten zijn gecertificeerd volgens ISO9001 (kwaliteitsmanagement), BRC (voedselveiligheid) en SKAL (bio controle). U heeft dus zekerheid dat al onze werkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving plaatsvinden. Wilt de complete logistieke afhandeling van uw orders door ons laten verzorgen? Maak dan gebruik van onze Value Added Logistics. We voorzien producten bijvoorbeeld van een verpakking, registreren ze met pakbonnen en vervoeren ze naar hun eindbestemming. Heeft u vragen over onze koelopslag? Neem gerust contact op.

Meer dan alleen koelopslag

Naast de koelopslag of andere warehousing opties kunt u uw goederen ook bij ons kwijt als douane entrepot. Heeft u goederen die over de grens moeten? Dan heeft VOS voor u de ruimte om uw goederen tijdelijk op te slaan. We slaan uw goederen tijdelijk onder douane toezicht op, totdat de goederen binnen of buiten de EU naar de plek van bestemming vervoerd zullen worden. Tegelijk zorgen wij voor het strippen en palletiseren van containers voor verder vervoer. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Ook de bemonstering en het sealen en stickeren van producten doen wij voor u. Op deze manier zijn al uw goederen én tijdelijk opgeslagen in de koelopslag of droogopslag onder douane toezicht én klaar voor verder transport.