HACCP gerelateerd vervoer

Vos Transport volgt de HACCP-richtlijnen voor het vervoer van voedsel en voedsel gerelateerde producten. Vos Transport zal bij het HACCP gerelateerd vervoer zorgdragen voor de productveiligheid en de kwaliteit van deze producten tijdens het transporteren.

Haccp Vervoer Door Vos Transport

Belangrijke aandachtspunten

  • Het schoonhouden van onze transportmiddelen.
  • Geen kruisbesmetting of opname van geuren.
  • Het inspecteren van transportmiddelen voor laden en lossen.
  • Het overdekt laden en lossen van transportmiddelen.
  • Het beveiligen van producten en het voorkomen van schade.
  • Het traceren van de producten tijdens het transport met een duidelijke registratie van verzending en ontvangst van de producten (Track & Trace).
  • Het toepassen van procedures bij pech en/of incidenten met een transportmiddel.
  • Corrigerende maatregelen nemen in geval van incidenten, het analyseren van de oorzaak en het nemen van preventieve maatregelen.
Haccp Vervoer Door Ervaren Transport Bedrijf

Duurzaam HACCP vervoer

Duurzaamheid staat bij VOS Transport hoog in het vaandel, dus ook bij HACCP gerelateerd vervoer. Zo doen we bijvoorbeeld al jaren onderzoek naar CO2-neutraal transport. Dit heeft als resultaat dat we onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om volledig CO2-neutraal te transporteren. Daarnaast maakt het gebruik van duurzame brandstoffen deel uit van ons beleid. Ook intermodaal transport draagt bij aan de duurzaamheid. Dit houdt in dat we verschillende vervoersmiddelen inzetten voor het transport van A naar B. Per transport bekijken we welke transportwijze het meest duurzaam is. Voor het transport maken we gebruik van LNG, GTL en HVO100 (Hydrotreated Vegetable Oil). Onze inspanningen hebben inmiddels al tot meerdere Lean and Green Awards geleid.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot HACCP gerelateerd vervoer? We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op. Als u benieuwd bent naar de kosten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.