Vos Alblasserdam

Wegtransport

Onze vloot in Alblasserdam bestaat uit 25 vrachtwagens in verschillende configuraties, waaronder city trailers, bakwagens en opleggers met vaste kap of voorzien van schuifzeilen. Al onze wagens zijn uitgerust met een boardcomputer en Track & Trace systeem zodat u te allen tijde een actueel inzicht heeft in de logistieke beweging van uw goederen.

Warehousing

U kunt bij ons terecht voor gecertificeerde opslag en handling van food (bio) en non-food. Ons magazijn van ruim 16.000m2 bevindt zich in Alblasserdam, ideaal gesitueerd tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk en op steenworp van Rotterdam Airport.

Wij beschikken over 18.000 palletplaatsen ‘droge’ opslag en 4.000 palletplaatsen gekoelde opslag (8-10 ºC). Dankzij ons Warehouse Management Systeem is traceerbaarheid (traceability) van uw producten gegarandeerd en bent u continu en realtime op de hoogte van de voorraad en logistieke bewegingen. Naast order picking bieden wij ook een aantal Value Added Services, zoals sampling, labelen en gasmetingen.

Deskunidge kwaliteit

Kwaliteit

Vos Alblasserdam
Voor meer informatie en mogelijkheden van onze vestiging in Alblasserdam kijk eens op www.voswarehousing.com