Verwarmd transport

Naast regulier transport kunt u bij Vos Transport ook terecht voor verwarmd transport. Meer dan een kwart van onze trailers is uitgerust met heaters. Dat wil zeggen dat wij uw lading constant vorstvrij en zelfs verwarmd kunnen vervoeren. Zo komen uw goederen op de juiste temperatuur aan op de plek van bestemming. Zo kunt u voor het transport van en naar Scandinavië gebruik maken van het verwarmd transport.

 

Verwarmd Transport Met Speciale Vrachtwagens

Meer dan verwarmd transport

Naast verwarmd transport kunt u ons inschakelen voor diverse andere diensten:

  • Warehousing
    In totaal beschikken wij over zo’n 50.000 m2 overslagruimte. Het grootste magazijn, van 16.000 m2, bevindt zich in Alblasserdam. Zowel droge als gekoelde opslag is mogelijk.
  • Intermodaal transport
    Hierbij zetten we meerdere vervoersmiddelen in om uw goederen van A naar B te transporteren. Dit doen we zo efficiënt en duurzaam mogelijk, waarbij we gebruik maken van transport over land, water en door de lucht.
  • HACCP transport
    Wij volgen de HACCP-richtlijnen bij het vervoer van voedsel en voedselgerelateerde producten. We dragen zorg voor de productveiligheid en de kwaliteit van deze producten tijdens het transporteren.
Verwarmd Transport Via Vos

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van verwarmd transport? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan.