Contractdistributie

Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om het transport van hun core business uit te besteden aan specialisten. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Ons wagenpark bestaat voor het grootste gedeelte uit Euro 6 trekkers. Doormiddel van deze zuinige trekkers met een lage CO² uitstoot en de modernste filters blijft de milieubelasting beperkt. Mede hiervoor hebben wij diverse awards ontvangen en samen kunnen we dan ook uw goederenstroom optimaliseren en verduurzamen.

Voor een aantal grote opdrachtgevers verzorgt Vos Transport al meerdere jaren contractdistributie. In overleg met de klant bepalen we welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is. Uiteraard exclusief voor de klant en indien gewenst zelfs in de huiskleuren van de klant. Dit stelt onze opdrachtgevers in staat hun klanten optimaal te beleveren. En dat tegen minimale investeringen een zo laag mogelijke milieubelasting en variabele kosten.

Ierland distributie

Overige diensten

Naast contractdistributie verzorgen wij onder andere ook het transport van gevaarlijke stoffen. Hierbij houden we ons aan de hoogst mogelijke industriële standaarden, zodat we iedere veiligheid kunnen garanderen. Naast het transport van gevaarlijke stoffen behoren HACCP vervoer en verwarmd transport tot de mogelijkheden. Ook voor warehousing kunt u een beroep op ons doen. In onze vestigingen in Deventer, Ittervoort en Alblasserdam beschikken we in totaal over zo’n 50.000 m2 aan opslagruimte.

Contact over contractdistributie

VOS Transport is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. Met onze ervaren planners en een modern wagenpark voorzien wij onze klanten van hoge kwaliteit transport en distributie in zowel Nederland als de rest van Europa. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van contractdistributie? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.