Vervoer gevaarlijke stoffen

Vos Transport verbindt zich aan de hoogst mogelijke industriële standaarden bij het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR). Op deze manier kunnen we zorgdragen voor de veiligheid van onze medewerkers, onze omgeving en het milieu.

Als management zorgen we ervoor dat al onze medewerkers beschikken over de expertise om aan de standaarden te voldoen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen (ADR). Dit bereiken we door:

 • Alle ADR-geclassificeerde goederen met de grootst mogelijke zorg en volgens nationale en internationale voorschriften te transporteren.
 • Bekend te zijn met de kenmerken van ADR-geclassificeerde goederen (gevaarlijke stoffen) en de gevaren die ze met zich mee brengen.
 • Procedures na te leven en middelen in te zetten die voldoen aan de eisen van het vervoer en de opslag van ADR-geclassificeerde goederen.
 • Medewerkers op grond van hun verantwoordelijkheid te trainen in het werken met ADR-geclassificeerde goederen.
 • Medewerkers te begeleiden om er zeker van te zijn dat de werkzaamheden zo veilig en consistent mogelijk plaatsvinden.
 • Ervoor te zorgen dat we aan de minimumeisen voldoen op het gebied van vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen.

 

Meer dan vervoer van gevaarlijke stoffen

U kunt ons naast het vervoer van gevaarlijke stoffen inschakelen voor meerdere diensten, zoals:

 • Nationaal en internationaal transport
  Dagelijks vertrekken er zo’n 100 vrachtwagens naar bestemmingen binnen Nederland en Europa, zoals Scandinavië, Duitsland en Frankrijk.
 • Intermodaal transport
  Hierbij zetten we diverse vervoersmiddelen in om uw goederen te transporteren. We richten het traject zo efficiënt en duurzaam mogelijk in, waarbij we gebruik maken van transport over land, water en door de lucht.
 • HACCP vervoer
  Wij volgen de HACCP-richtlijnen bij het vervoer van voedsel en voedsel gerelateerde producten. We dragen zorg voor de productveiligheid en de kwaliteit van deze producten tijdens het transporteren.
 • Warehousing
  Sla uw voorraden dicht bij het distributiepunt op. Verdeeld over onze vestigingen in Deventer, Ittervoort en Alblasserdam beschikken we over zo’n 50.000 m2 aan overslagruimte.
Vervoer Gevaarlijke Stoffen Door Vos Transport

Contact en kosten

Wilt u meer weten over het vervoer van gevaarlijke stoffen door Vos Transport? Neem dan gerust contact op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Als u de kosten voor uw transport inzichtelijk wilt hebben kunt u ook gelijk een offerte aanvragen.