Transport Duitsland

Uw transportspecialist voor uw transport van en naar Duitsland

Uw producten van en naar Duitsland transporteren? Wij regelen het graag voor u! Wij vertrekken dagelijks naar alle regio’s in Duitsland voor zowel export als import van fijnmazige palletdistributie tot complete vrachten. Dit doen wij al ruim 30 jaar voor verschillende sectoren. Door onze jarenlange ervaring in transport van en naar Duitsland zijn wij uitgegroeid tot een begrip in deze markt en maken veel klanten gebruik van ons totaalconcept.

Waarom Transport naar Duitsland door Vos?

Het grootste deel van het transport van en naar Duitsland verzorgen wij met eigen auto’s, aangevuld met een vaste partner met een volledig dekkend distributienetwerk in Duitsland. Hierdoor kunnen wij snelle looptijden en een betrouwbare service met vaste contactpersonen leveren voor al uw zendingen van en naar Duitsland. Al onze transporten zijn bovendien zo duurzaam mogelijk. Het reduceren van de CO2-uitstoot vinden we bijvoorbeeld heel belangrijk. We zijn dan ook trots op de Lean and Green awards die we hiervoor hebben ontvangen. Ook intermodaal transport draagt bij aan de duurzaamheid. Hierbij zetten we meerdere vervoersmiddelen in voor het transport. We combineren transport over de weg met transport over het water en door de lucht. Het traject stemmen we zo slim mogelijk af op de lading.

Transport Duitsland

Voordelen van Vos

  • We leveren betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Duitsland. 24-uurs en 48-uurs leveringen zijn mogelijk.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening.
  • 50 vertrekken per dag die zonder tussenkomst van derden uw klanten beleveren. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en pods direct inzichtelijk.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Duitsland.
  • Track & trace met ‘proof of delivery’.
  • Wij bieden ook maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Duitsland.
  • Uw transporten van en naar Duitsland kunt u zelf opvolgen via de VosPortal.
Groupage transport Engeland

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht?

Wij hebben ons binnen de transportwereld gespecialiseerd met behulp van een modern, jong wagenpark en ervaren planners. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar Duitsland. Het grote aantal dagelijkse vertrekken vanaf Deventer en Ittervoort stelt ons in staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden voor uw transport van en naar Duitsland met zeer scherpe looptijden. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen.

Offerte aanvragen

Transport Duitsland? Vos Transport is uw betrouwbare partner voor transport van en naar Duitsland. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport BRC SKAL-logo