Transport naar Oost Europa

Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije

Een pallet of een volledige vrachtwagen, wij zorgen ervoor dat uw producten binnen 48 tot 96 uur bij uw klant worden geleverd. Sinds de EU-toetreding van een aantal Oost-Europese landen, zoals Polen, Slovenië, Slowakije en Bulgarije, maken deze landen een ontwikkeling door op logistiek gebied. Vooral transport naar Roemenië wint populariteit. Om te zorgen dat de communicatie betreffende het transport soepel verloopt, werken wij met planners die de talen goed beheersen.

Kenmerken van ons transport naar Oost-Europa

Wij leveren 90% van de zendingen uit op eigen auto’s. Hiernaast gebruiken wij een aantal auto’s van vaste partners, die strategisch gepositioneerd zijn op handige locaties. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn te leveren met snelle looptijden. Deze snelle looptijden bieden u de kans uw klanten efficiënt, duurzaam en betrouwbaar te leveren. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport van en naar Oost-Europa. Deze ervaring ziet u ook terug in de uitvoering en dienstverlening van het vervoeren.

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden.
  • Uitlevering voor 90% op route, dus weinig overladen en een minimale kans op schade tijdens het transport.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning.
  • CO2-neutraal transport.
Transport Naar Oost Europa Door Deskundig Bedrijf

Transport en meer

Wij verzorgen naast regulier transport ook verwarmd transport, HACCP vervoer en het transport van gevaarlijke stoffen. Voor zowel deelpartijen als complete ladingen bieden wij scherpe looptijden. Door ons moderne wagenpark gaat transport via ons ook ten goede van uw Co2 footprint. Heeft u transport binnen Nederland? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Naast de transportmogelijkheden bieden wij een overslagruimte. Zo hebben wij in Deventer een overslagruimte van 10.000 m². Hier kunt u uw voorraden opslaan in de buurt van het distributiepunt.

Kosten transport Oost-Europa

De kosten van transport naar landen in Oost-Europa zijn variërend. Afhankelijk van het soort transport en de bestemming worden de kosten bepaald. Om een duidelijke prijsindicatie te krijgen kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Transport Naar Oost Europa Door Vos Transport

Contact

Heeft u transport nodig naar Oost-Europa? Onze chauffeurs staan voor u klaar! Onze transportlijnen zorgen voor een zeer efficiënte afhandeling van de goederen voor uw klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw te transporteren goederen.

Transport Naar Oost Europa Op Duurzame Wijze
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo