Transport naar Roemenië

Vos: Oost-Europees transportexpert

Wij voeren al enige jaren transport naar Roemenië uit. Het transport raakte in een stroomversnelling na het overnemen van de Roemeense tak van Riwo in 2016. Door onze snelle groei in deze markt en onze directe contacten verzorgen wij inmiddels voor een aantal grote spelers transporten naar Roemenië, waaronder Automotive. Of u nu een grote lading heeft of een kleinere lading, wij vervoeren het voor u.

Voordelen vervoer door Vos Transport naar Roemenië

Wij bieden u een betrouwbare, flexibele en hoogwaardige transport van en naar Roemenië. Bij Vos Transport werken wij met ervaren en plaatselijke planners die goede beheersing van verschillende talen hebben. Zo kunt u zonder zorgen uw transporten overdragen, zowel complete ladingen als deelpartijen. Dit is slechts één van de voordelen van VOS Transport:

  • Dagelijkse vertrekken van en naar Roemenië met een doorlooptijd van 48-96 uur, afhankelijk van de bestemming
  • Eigen warehouse en overslag mogelijk in de plaats Cluj in Roemenië
  • Uitlevering op route, dus weinig overladen en een minimale kans op schade tijdens het transport
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening
  • Efficiënte en flexibele routeplanning
  • Track & trace met ‘proof of delivery’
  • Maatoplossingen transport Roemenie
  • Uw transporten kunt u zelf opvolgen via de VosPortal
  • CO2-neutraal transport
Transport Naar Roemenië Door Deskundig Bedrijf

Werkzaamheden Vos Transport

Als onderdeel van het transport naar Roemenie, kunnen we naast complete ladingen ook voor deelzendingen scherpe looptijden bieden. Dit kunnen wij aanbieden doordat wij dagelijks pendelen tussen onze vestigingen in Deventer, Ittervoort en Cluij. Wij pendelen met onze eigen auto’s, waardoor overladen en de kans op schade beperkt wordt. Tevens gebruiken wij een uiterst modern wagenpark, wat uw eigen CO2 footprint ten goede komt. Ook transport naar andere landen binnen Europa dan Roemenie kunnen wij voor u verzorgen. Naast transport van normale goederen regelen wij vaak ook verwarmd transport, HACCP vervoer en het transport van gevaarlijke stoffen. Zoekt u een opslagruimte? Bij Vos Transport hebben wij in Deventer een overslagruimte van maar liefst 10.000 m². Zo kunt u voorraden in de buurt van het distributiepunt opslaan.

Transport Naar Roemenië Met Vos Transport Group

Kenmerken transport Roemenië

Roemenië is redelijk uniek land in diverse opzichten. Zo is het met een oppervlakte van 240 vierkante kilometer het grootste land van wat wij de Balkan noemen. Als het aankomt op transport in Roemenië maakt het dus nog wel uit of uw lading in Timişoa, in het westen, of in Constanța, aan de oostkust moet zijn.

Daarnaast zijn de wegencondities binnen het land van verschillende kwaliteiten. Sommige delen van Roemenië kampen met slecht ontwikkelde wegen. Als men niet weet welke handelsroutes ze het best af kan leggen, kan dit invloed hebben op de efficiëntie en kosten van transport naar Roemenië. Gelukkig heeft Vos Transport deze kennis wél in huis!

Transport Naar Roemenië Op Duurzame Wijze

Offerte

Vos Transport is uw internationale partner voor transport Roemenië. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten van transport zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo