Vos Limburg

Passion for transport

Eind 1950 is onze vestiging opgericht door de heer Wilms. Het begon met een paar auto’s en al snel groeide ons bedrijf uit tot een veelzijdig regionaal transportbedrijf. in de jaren 80 heeft er een verdere groei plaatsgevonden en hebben we ons verder toegelegd op het stukgoederen vervoer en zijn we een betrouwbare partner gebleken voor veel regionale opdrachtgevers . In de jaren 90 hebben we ons distributienetwerk verder uitgebreid naar de omliggende landen zoals België, Duitsland en Frankrijk.

In juni 2012 is ons bedrijf overgenomen en onderdeel geworden van Vos Transport B.V. met als hoofdvestiging Deventer. Hierdoor hebben we ons verder kunnen ontwikkelen tot een stabiele duurzame onderneming met een financieel gezonde balans. Dit met medewerkers uit de omgeving en met kennis van de regionale markt. Vanuit onze vestiging worden meerdere klanten uit onze regio bediend. Verder zijn wij Vos Limburg gespecialiseerd in het organiseren van transporten van en naar de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Samenwerking

Naast deze bestemmingen verzorgen wij in samenwerking met onze collega’s uit Deventer en Groningen ook transport naar alle andere landen binnen Europa. Een goede service en snelle doorlooptijden staan hierbij voorop en door te profiteren van elkaars netwerken kunnen wij u dit ook bieden. Het wagenpark wat we hiervoor gebruiken bestaat volledig uit euro 5 en 6 trekkers en al onze trekkers zijn uitgerust met hoogstaande IT oplossingen. Ons wagenpark voldoet aan de laatste milieu eisen en we zijn hiermee dan ook goed voorbereid op de toekomst.

Met een financieel gezonde balans heeft Vos Transport in zijn geheel de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben we onze marktpositie kunnen verstevigen en ons dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Dit maakt Vos Transport tot een professionele business partner in transport en distributie.

Vos uit Limburg

Route