Vos Groningen

Passion for Transport
Vos Groningen is met name opgericht om goed lokaal vertegenwoordigd te zijn en klanten lokaal te woord te kunnen staan en een directe service te kunnen bieden met mensen die de taal spreken. Om deze reden heeft de Vos Group dan ook op 1 oktober 2009 een vestiging in Groningen geopend met mensen uit de regio die de omgeving goed kennen. Een aantal prominente klanten van Vos waren hier ook al gevestigd en we merken tot aan de dag van vandaag dat dit erg goed functioneert.

Vanuit onze vestiging in Groningen worden meerdere klanten uit de regio bediend. Ons kantoor in Groningen heeft als kernactiviteit het bedienen van de markt vanaf Noord Nederland naar geheel West-en Oost Europa.

Vos Groningen is gespecialiseerd in het organiseren van transport van en naar Frankrijk, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. U kunt bij hun terecht voor al uw groupage, LTL en FTL zendingen.

Naast deze bestemmingen verzorgen wij in samenwerking met onze collega’s uit Deventer en Ittervoort ook transport naar alle andere landen binnen Europa. Dit kan onder andere met uw transport van en naar Scandinavië, de Benelux en Duitsland. De vestigingen van de Vos Group in Deventer en Ittervoort zijn hier namelijk erg sterk in vertegenwoordigd en zo kunt u dan ook vrijwel voor al uw transportoplossingen in Groningen terecht. Sinds kort kunnen we u ook intermodale oplossingen aanbieden op Scandinavië door gebruik te maken van de trein in Coevorden. Dit heeft een positieve invloed op uw CO2 prestatieladder. Een goede service en snelle doorlooptijden staan hierbij altijd voorop en door te profiteren van elkaars netwerken kunnen wij u dit ook werkelijk bieden.

 

youtube-placeholder
Accepteer marketing cookies om deze video
te bekijken.
Cookie instellingen aanpassen

Het wagenpark wat we hiervoor gebruiken bestaat volledig uit euro 6 trekkers en al onze trekkers zijn uitgerust met hoogstaande IT oplossingen. Ons wagenpark voldoet aan de laatste milieu eisen en we zijn hiermee dan ook goed voorbereid op de toekomst. Met een financieel gezonde balans heeft Vos Transport in zijn geheel de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben we onze marktpositie kunnen verstevigen en ons dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Dit maakt Vos Transport tot een professionele business partner in transport en distributie.

Vos Groningen Transport

Route