Distributie Luxemburg

Distributie Luxemburg

Bent u op zoek naar een distributie- of transportbedrijf? Dan is VOS Transport Group de partner die u zoekt! Wij hebben al ruim 70 jaar ervaring op het gebied van transport en distributie. Heeft u een partner nodig voor uw distributie van en naar Luxemburg? Wij zijn zowel nationaal als internationaal inzetbaar voor transport en distributie. Dankzij de expertise in de markt vervult VOS Transport Group een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers.

Distributie Luxemburg door VOS Transport Group

Wij zijn uitgegroeid tot een begrip in de markt van distributie van en naar Luxemburg. Met behulp van ervaren planners en een modern wagenpark zijn we in staat om onze klanten te voorzien van distributie van hoogwaardige kwaliteit in, van en naar Luxemburg. Kiest u voor ons, dan kiest u voor het volgende:

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden;
  • Heldere afspraken en een transparante dienstverlening;
  • Efficiënte en flexibele routeplanning;
  • Maatwerkoplossingen indien nodig.
Distributie Luxemburg Met De Vrachtwagen

Distributienetwerk van Vos Transport Group

Door het eigen distributienetwerk van VOS Transport Group kunnen wij u ervan verzekeren dat uw zending altijd binnen 24 uur geleverd wordt bij uw klant in Luxemburg. Regelmatig vertrekken vrachtwagens richting Luxemburg. Bij levering van uw zending zorgt VOS Transport Group altijd voor een afleverbewijs met handtekening. Hierdoor weet u direct dat uw goederen zonder problemen zijn aangekomen. Onze doeltreffende werkwijze heeft als gevolg dat alle klanten in onze portefeuille hun opdrachtgevers een zeer hoge servicegraad kunnen bieden. Dankzij onze distributie van en naar Luxemburg, kunt u dus uw eigen concurrentiepositie verbeteren.

Distributienetwerk Voor Distributie Luxemburg

Contractdistributie

Al jaren verzorgt VOS Transport Group de contractdistributie voor verschillende grote opdrachtgevers. Ook voor u komen wij graag in actie. Hierbij doen we het bepalen van de vorm van contractdistributie die passend is voor uw organisatie samen. Als u uw distributie naar Luxemburg wilt uitbesteden, dan is VOS Transport Group de juiste partij voor u. Ons wagenpark bestaat voornamelijk uit Euro 6 trekkers. Wij bieden een ruim aanbod aan diensten, waaronder verwarmd transport en HACCP vervoer. Bij VOS Transport Group staan milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel. Door onze zuinige trekkers met moderne filters en een lage CO2 uitstoot blijft de milieubelasting beperkt. Bovendien is dit kostenbesparend. Op deze manier kunnen wij u te allen tijde een zo voordelig mogelijke logistieke oplossing bieden voor uw distributie van en naar Luxemburg. Vervoert u gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)? VOS Transport Group hanteert de hoogst mogelijke standaard.

Distributie Luxemburg En Verder

Kosten distributie Luxemburg

De kosten van de distributie van en naar Luxemburg zijn afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan het type lading. Ook voor distributie in andere landen, zoals België, Zweden en Noorwegen zit u bij VOS Transport goed. Heeft u vragen over onze diensten of de kosten van onze diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Offerte aanvragen
Vrachtwagen voor distributie Luxemburg
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km