Distributie Zweden

Al jarenlang is VOS Transport actief op het gebied van transport en distributie naar Scandinavië, waaronder distributie naar Zweden. Wij kunnen betrouwbare, flexibele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bieden door onze schaalgrootte. Doordat onze planners veel ervaring hebben en ons wagenpark jong en modern is, is VOS Transport uitgegroeid tot een begrip op de markt. Bij distributie Zweden gebruiken wij een aantal strategisch gepositioneerde partners. Door het bundelen van onze kennis bieden wij u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren. We leveren de transporten grotendeels met onze eigen auto’s. Hierdoor zijn we in staat met zeer korte looptijden te leveren.

Contractdistributie Zweden

Wij komen graag voor u in actie. Zo verzorgt VOS Transport al jaren de contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Gezamenlijk bepalen we de meest geschikte vorm van contractdistributie voor uw organisatie. VOS Transport is de juiste partij voor u als u uw distributie naar Zweden wilt uitbesteden. De zeer zuinige trekkers waar ons wagenpark grotendeels uit bestaat zijn de Euro 6 trekkers. Deze trekkers hebben een lage CO2 uitstoot en de modernste filters. Milieubelasting wordt hierdoor beperkt gehouden. Ons werk heeft al geloond in de vorm van diverse awards. Voor milieuvriendelijke distributie naar Zweden bent u bij ons dus goed.

Distributie Zweden Door Ervaren Transport Bedrijf

Waarom distributie Zweden door Vos Transport?

Wij bieden diverse diensten. Zo kunt u denken aan transport en distributie naar onder andere Zweden of aan warehousing. Dit is het opslaan van voorraden dichtbij het distributiepunt. Ons doel bij distributie van en naar Zweden is om de gezondheids-, veiligheids- en milieudoelstellingen constant te verbeteren. Binnen de organisatie doen we dit op alle niveaus en al onze medewerkers worden hierbij betrokken.

We bereiken ons doel door het optimaliseren van CO2-neutraal transport en intermodaal transport. Ook ons Lean and Green-beleid en het gebruik van zuinige vrachtwagens met moderne filters dragen eraan bij. Met moderne communicatiemiddelen vertrekken onze ervaren chauffeurs dagelijks naar verschillende bestemmingen in Nederland en de rest van Europa. U kunt alle informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen. Zodra de zending is afgeleverd, staan de afleverbewijzen met uw handtekening in ons systeem. Zo is de distributie naar Zweden een overzichtelijk proces.

Vrachtwagen Voor Distributie Zweden

Contact en kosten

Het type lading is één van de factoren waar de kosten van de distributie van en naar Zweden van afhankelijk zijn. Als u wilt weten of wij meer voor u kunnen betekenen op het gebied van distributie van of naar Zweden, neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Ook voor distributie in onder andere Noorwegen, Finland en de Benelux kunt u VOS Transport Group inschakelen.

Offerte aanvragen
Distributie Zweden Door Bedrijf Met Groot Wagenpark
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km