Distributie België

Distributie België

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor distributie in België? Die vindt u in VOS Transport. Wij zijn gespecialiseerd in transport en distributie binnen Europa en hebben vestigingen in Deventer, Groningen, Ittervoort en Alblasserdam. Inmiddels hebben wij zo’n 70 jaar ervaring opgebouwd, dus de distributie van uw goederen in België is bij ons in goede handen. Bij alles wat we doen, gaan we efficiënt, effectief, duurzaam en concurrerend te werk. We handelen slagvaardig en zijn gefocust op onze kernactiviteiten. Daarmee onderscheiden we ons op een positieve manier van andere multinationale netwerkdienstverleners.

Waarom VOS voor distributie België?

U kunt van VOS Transport het volgende verwachten bij distributie in België:

  • Dagelijkse en betrouwbare service met snelle doorlooptijden;
  • Duidelijke afspraken en transparante dienstverlening;
  • Flexibele en efficiënte routeplanning;
  • Maatwerkoplossingen indien nodig.

Naast bovengenoemde zaken, hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. In de praktijk vertaalt dit zich naar extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Deze zaken maken een belangrijk deel uit van onze bedrijfscultuur. We beladen onze vrachtwagens bijvoorbeeld altijd optimaal. Onze chauffeurs rijden zo min mogelijk kilometers met een lege vrachtwagen rijden en dat we hun brandstofverbruik goed in de gaten houden. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om volledig CO2-neutraal te transporteren. Een derde manier die wij inzetten om duurzaam te transporteren en distribueren is intermodaal transport. Dit houdt in dat we verschillende vervoersmiddelen inzetten voor het transport van A naar B. Per geval bekijken welke manier van transport of distributie in België het meest duurzaam is. Ons duurzaamheidsbeleid heeft ons de afgelopen jaren al meerdere awards opgeleverd.

Distributie België

Contractdistributie

VOS Transport verzorgt al jaren contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Wij voegen uw bedrijf graag toe aan ons klantportfolio. Samen met u kijken wij naar welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is voor u. U kunt uw opdrachtgevers op deze manier optimaal beleveren tegen minimale investeringen, met een lage belasting voor het milieu en variabele kosten. We kunnen zelfs gebruikmaken van uw huiskleuren indien u dit wenst. Wilt u uw distributie in België aan ons uitbesteden? Dan bent u verzekert van een hoge kwaliteit en goede service.

 

Vrachtwagen voor distributie België

Contact over distributie België

Wilt u weten wat de kosten zijn voor distributie van uw goederen in België? Vraag dan een offerte aan. Wat de kosten zijn, hangt namelijk onder andere af van de lading. Ook voor distributie in andere landen, zoals Luxemburg, Zweden, Noorwegen en Engeland kunt u op ons rekenen. Heeft u vragen over onze transport- en distributiediensten? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Vrachtwagens voor transport België
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km