Distributie Benelux

Zoekt u een betrouwbare partij voor uw distributie van, naar en binnen de Benelux? Dan zit u bij VOS Transport Group goed. Met ons eigen distributienetwerk zorgen wij voor de distributie én het transport. Het vervoeren van uw goederen doen wij snel en zo efficiënt mogelijk. Op deze wijze nemen wij u het distributiegedeelte uit handen en kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken. VOS Transport Group heeft al meer dan 70 jaar ervaring als het gaat om transport en distributie in de Benelux.

Wat valt onder distributie Benelux?

De Benelux is een port-manteau van België, Nederland en Luxemburg, maar ook een officiële regionale, intergouvernementele samenwerking. Met Brussel als hoofdstad worden plannen besproken in het ‘Huis van de Benelux’ om de grensoverschrijdende samenwerking te versterken. Voor distributie is de Benelux een krachtige eenheid en het bestaan van de Benelux vergemakkelijkt distributie en transport binnen de deelnemende landen onderling.

Onder distributie binnen de Benelux valt dus het transport van:

  • Nederland naar België en vice versa
  • Nederland naar Luxemburg en vice versa
  • België naar Luxemburg en vice versa
Benelux Afgebeeld Op Kaart

Waarom VOS Transport Group?

Bij ons kunt u terecht voor zeer uiteenlopende diensten, van groupage tot distributie in de Benelux. Duurzaamheid en milieu zijn voor VOS Transport Group belangrijke pijlers. Door zuinige vrachtwagens te gebruiken die zijn voorzien van moderne filters voor transport en distributie in de Benelux, wordt de CO2 uitstoot tot een minimum beperkt. Dit is tegelijkertijd kostenbesparend. VOS Transport Group kan u altijd voorzien van een zo voordelig mogelijke logistieke oplossing. Op dagelijkse basis vertrekken wij naar verschillende bestemmingen in de Benelux voor onze klanten. Ook voor de distributie binnen de Benelux van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen) kunt u bij ons terecht. Wij hanteren de hoogst mogelijk standaard. Met grote zorg en volgens internationale voorschriften zorgen wij voor de distributie van uw ADR-goederen. U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Dagelijkse en betrouwbare service met snelle doorlooptijden;
  • Duidelijke afspraken en transparante dienstverlening;
  • Efficiënte en flexibele routeplanning;
  • Maatwerkoplossingen wanneer dit nodig is.
Trucks voor distributie Benelux

Contractdistributie bij VOS

Zoekt u een partner voor uw distributie binnen de Benelux? Dan is VOS Transport Group u graag van dienst. Wij verzorgen al jaren contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Samen met u kijken wij naar welke vorm contractdistributie het meest geschikt is voor u. Dit doen we exclusief voor de klant en eventueel in de huisstijl van de klant. U kunt zo optimaal leveren tegen minimale investeringen, met een lage belasting voor het milieu en variabele kosten. Wilt u uw distributie Benelux aan ons uitbesteden? VOS Transport Group garandeert u hoge kwaliteit en goede service.

 

Daf Bakwagens Voor Distributie Benelux

Distributie Benelux door VOS Transport Group

Distributie binnen de Benelux verzorgen we binnen 24 uur. Uw zendingskosten zijn afhankelijk van het soort lading. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw distributie in de Benelux? Vraag dan een offerte aan. Heeft u vragen over onze transport- en distributiediensten? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Offerte distributie in de Benelux!
Vrachtwagen voor distributie Benelux
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km