Distributie Nederland

De distributie binnen Nederland is een veel voorkomende behoefte. Wij proberen u graag in deze behoefte te voorzien. Met vestigingen in Deventer, Groningen, Ittervoort en Alblasserdam zijn we in staat door heel Nederland te distribueren. VOS Transport Group heeft inmiddels tientallen jaren ervaring in de transportwereld – en daar maken we graag gebruik van. Zo gaan we efficiënt, effectief, concurrerend én duurzaam te werk. We brengen uw eindproduct naar de winkel, uw halffabricaten naar de fabriek, en ga zo maar door. Kortom: als u uw distributie in Nederland wilt uitbesteden, hopen én denken wij daarvoor de juiste partij te zijn!

Groupage transport en LTL Nederland

Vanzelfsprekend verzorgen wij voor distributie in Nederland Full Truck Load transport. Maar wist u dat wij ook groupage transport in Nederland en LTL in Nederland verzorgen? Wel zo handig, wanneer u slechts enkele pallets hoeft te verzenden.

LTL Nederland

LTL, ofwel Less than Truck Load, is een veel voorkomende distributiewijze in Nederland. Het houdt niets anders in, dan de naam al doet vermoeden: onze vrachtwagens vertrekken met uw verzending, zonder dat de laadruimte vol zit. Uiteraard is dit minder efficiënt, maar soms wel noodzakelijk. Met LTL Nederland hoeft u onze vrachtwagen dus niet vol te krijgen!

Groupage transport Nederland

Een kostenefficiëntere manier van distributie binnen Nederland is groupage transport. Bij groupage deelt u uw laadruimte met andere partijen, waardoor de vrachtwagen wel volgeladen is, maar niet met alleen uw lading. Dit vermindert uw kosten!

Groupage Transport En Ltl Nederland

Werkwijze van distributie door Nederland

Onze ervaren planners en ons moderne wagenpark dragen bij aan de kwalitatief goede distributie binnen Nederland. De planners zijn dagelijks bezig met het uitstippelen van de meest efficiënte en flexibele routes. Ook komen uw goederen binnen 24 uur aan op bestemming. Dagelijks vertrekken onze vrachtwagens voor distributie naar uiteenlopende bestemmingen binnen Nederland. Met een afleverbewijs met handtekening verzekeren wij u ervan dat uw goederen zijn afgeleverd.

Trucks Van Vos Transport

Contractdistributie

Vos Transport verzorgt al jarenlang de contractdistributie voor enkele grote opdrachtgevers. U bent van harte welkom zich hierbij te voegen. Welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is, bepalen we in overleg met u. Indien gewenst gebruiken we de huiskleuren van uw organisatie, tijdens de distributie door Nederland.

Goed om te weten!

VOS Transport vindt milieu belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat we met zuinige trekkers (rijdend op duurzame brandstoffen) en moderne filters, de mileubelasting zo laag mogelijk proberen te houden. Wij bieden zelfs aan uw distributie door Nederland volledig CO2 – neutraal te laten verlopen. Voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid mochten we dan ook meerdere prijzen in de wacht slepen. Willen u en uw bedrijf jullie CO2 -voetafdruk verkleinen? Kies dan VOS Transport als partner voor distributie Nederland!

Offerte distributie Nederland

Bent u benieuwd naar de kosten van distributie binnen Nederland? Vraag dan een offerte aan! De kosten zijn immers afhankelijk diverse factoren, zoals bijvoorbeeld het type lading. Voor andere vragen, raden we u aan het contactformulier hierboven in te vullen.

Offerte aanvragen
Vrachtwagens voor distributie Nederland
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km