Distributie Nederland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de distributie van uw goederen binnen Nederland kan verzorgen? VOS Transport Group is hiervoor de aangewezen partij. Wij hebben vestigingen in Deventer, Groningen, Ittervoort en Alblasserdam. Met de tientallen jaren ervaring die wij hebben opgebouwd, kunt u uw distributie met een gerust hart aan ons overlaten. Bovendien verzorgen wij niet alleen distributie binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. U kunt erop rekenen dat wij efficiënt, effectief, duurzaam en concurrerend te werk gaan. Wij handelen slagvaardig en met de focus op onze kernactiviteiten, waarmee we ons onderscheiden van andere multinationale netwerkdienstverleners.

Distributie Nederland door VOS

Met onze ervaren planners en moderne wagenpark voorzien wij onze klanten van distributie in Nederland van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen u het volgende:

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden;
  • Heldere afspraken en transparante dienstverlening;
  • Efficiënte en flexibele routeplanning;
  • Maatwerkoplossingen indien nodig.

Wij werken efficiënt en snel. Dit doen we met ons eigen distributienetwerk, moderne communicatiemiddelen en ervaren chauffeurs. Op deze manier komen uw goederen binnen 24 uur aan op de plek van bestemming. Dagelijks vertrekken onze vrachtwagens voor distributie naar uiteenlopende bestemmingen binnen Nederland. Met een afleverbewijs met handtekening verzekeren wij u ervan dat uw goederen zijn afgeleverd.

Distributie Nederland En Verder

Contractdistributie

Vos Transport verzorgt al jarenlang de contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Wij voegen uw organisatie hier graag aan toe. Welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is, bepalen we in overleg met u. Indien u dit wenst kunnen we zelfs gebruikmaken van de huiskleuren van uw organisatie.

Onze activiteiten vinden plaats tegen minimale investeringen een zo laag mogelijke milieubelasting en variabele kosten. Ons wagenpark bestaat grotendeels uit Euro 6 trekkers. Door het inzetten van deze zuinige trekkers met een lage CO² uitstoot en de modernste filters, die rijden op duurzame brandstoffen, blijft de milieubelasting beperkt. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om volledig CO2-neutraal te transporteren. Hiermee krijgt u de keuze om uw eigen CO2-voetafdruk te verkleinen. Wij compenseren dan alle CO2 die vrijkomt als gevolg van de verbranding van de brandstof in de motor van de transportwagens. Voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid hebben we al diverse awards mogen ontvangen. Duurzame distributie binnen Nederland, maar ook daarbuiten kunt u dus wel aan ons overlaten.

Distributie Nederland Met De Vrachtwagen

Contact over distributie Nederland

Wilt u meer weten over onze diensten of over de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. De kosten van distributie en transport in Nederland zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals bijvoorbeeld het type lading. Wij maken graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen
Vrachtwagens voor distributie Nederland
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km