Transport Verenigd Koninkrijk

Dé specialist voor uw transport van en naar Verenigd Koninkrijk

Vos is al ruim 40 jaar dé specialist in transport van en naar Verenigd Koninkrijk. Sinds de start van de transporten naar het Verenigd Koninkrijk geloven wij in de kracht van begeleid transport bij de overvaart via Hoek van Holland of het gebruik van de tunnel Harwich / Calais – Dover met ons eigen materiaal. Hierdoor kunnen wij een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en kosten management bieden met een duurzaam karakter voor al uw zendingen van en naar Engeland.

Vos Transport Group – Transport Verenigd Koninkrijk

Naast dat wij ongeveer 85% van alle zendingen in Engeland met eigen materieel uitleveren maken wij gebruik van een aantal vaste partners die strategisch gepositioneerd zijn. Hierdoor zijn wij in staat te leveren door middel van zeer snelle looptijden en dit biedt u de kans om uw klanten zeer betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te beleveren in geheel Engeland. Dit geldt voor deelpartijen en compleet ladingen en van ADR transport tot HACCP gerelateerde goederen.

Transport Verenigd Koninkrijk

Voordelen van Vos

  • Betrouwbare en dagelijkse vertrekken met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk Lead time 24 tot 48 uur.
  • Uitlevering voor 85% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.
  • Transparante dienstverlening voor uw zendingen van en naar Verenigd Koninkrijk met vaste contactpersonen met jarenlange ervaring en expertise.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.
  • Track & trace met ‘proof of delivery’ bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.
  • Wij bieden ook Maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Denemarken.
  • Uw transporten van en naar Verenigd Koninkrijk kunt u zelf opvolgen via onze Portal
Transport Verenigd Koninkrijk

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht?

Met ervaren planners, een modern en jong wagenpark zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar het Verenigd Koninkrijk. Met ruim 25 vertrekken per dag naar het Verenigd Koninkrijk zijn wij in  staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden door middel van begeleid en onbegeleid transport. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen.

Offerte aanvraag

Transport Verenigd Koninkrijk? Vos Transport is uw internationale partner voor transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.