Distributie Verenigd Koninkrijk

Distributie Verenigd Koninkrijk

Op het gebied van transport en distributie naar het Verenigd Koninkrijk heeft Vos Transport al jarenlange ervaring. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot begrip op de markt van vervoer van producten van en naar het Verenigd Koninkrijk door onze ervaren planners en ons moderne wagenpark. Vos Transport staat bekend om haar hoogwaardige dienstverlening. Deze is betrouwbaar, flexibel en van hoge kwaliteit, waardoor wij u op grote schaal van dienst kunnen zijn. In het Verenigd Koninkrijk hebben wij een aantal vaste partners die strategisch gepositioneerd zijn. Wij combineren onze kennis met die van hen en zo leveren wij duurzaam en efficiënt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij stellen graag de mogelijkheden aan u voor.

Contractdistributie Verenigd Koninkrijk

Vos Transport verzorgt al jarenlang de contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Wij werken graag met u samen. Daarom bepalen wij graag samen welke vorm van contractdistributie het beste op uw organisatie aansluit. Ons wagenpark bestaat voor het grootste gedeelte uit Euro 6-trekkers. Deze beschikken over de modernste filters en hebben een lage CO2-uitstoot. Vos Transport levert graag een bijdrage aan een schonere wereld en daarom schenken wij aandacht aan het milieu. Dit doen wij door de milieubelastingen van onze trekkers zo beperkt mogelijk te houden. Met elkaar kunnen we uw goederenstroom optimaal verduurzamen. Vos Transport is dé juiste partij voor u als u uw distributie naar het Verenigd Koninkrijk wilt uitbesteden.

vrachtwagen distributie verenigd koninkrijk

Wat doet Vos Transport?

Wij kunnen u van meer diensten voorzien dan alleen de distributie van en naar het Verenigd Koninkrijk. Vos Transport levert ook warehousing. Wij focussen ons steeds op de verbetering van onze gezondheids-, veiligheids- en milieudoelstellingen. Dit doen wij door:

Er vertrekken dagelijks vrachtwagens naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Wij zijn altijd snel op de plaats van bestemming met de goederen door de moderne communicatiemiddelen die wij inzetten. Zodra er een bestelling afgeleverd is, staat het afleverbewijs inclusief handtekening in ons systeem. Zo kunt u snel en eenvoudig alle informatie over uw zending(en) opvragen.

distributie naar verenigd koninkrijk

Kosten distributie Verenigd Koninkrijk

De kosten van de distributie van en naar het Verenigd Koninkrijk zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type lading. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het kostenplaatje van de distributie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor distributie naar andere landen kunt u ook altijd een beroep op ons doen.

Offerte aanvragen
trucks voor distributie verenigd koninkrijk
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km