Transport Verenigd Koninkrijk

Dé specialist voor uw transport van en naar Verenigd Koninkrijk

Vos is al ruim 40 jaar dé specialist in transport van en naar Verenigd Koninkrijk. Sinds de start van de transporten naar het Verenigd Koninkrijk geloven wij in de kracht van begeleid transport bij de overvaart via Hoek van Holland of het gebruik van de tunnel Harwich / Calais – Dover met ons eigen materiaal. Hierdoor kunnen wij een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en kosten management bieden met een duurzaam karakter voor al uw zendingen van en naar Engeland.

Brexit

Volgt u het laatste Brexit nieuws op de voet? Wij houden u up to date over transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Op 23 juni 2016 besloten de Britten om de EU te verlaten. Maar voorlopig blijven alle opties nog open. De 27 EU-landen geven het Britse parlement tot 22 mei de tijd om het eens te worden. Tenminste, als het Britse Lagerhuis deze week akkoord gaat met het terugtredingsakkoord. Lukt dit niet, dan volgt een korter uitstel – tot 12 april – en wil de EU voor die deadline weten wat de Britten van plan zijn. Een akkoord is er dus nog niet, maar uw transport kan al wel hinder ondervinden van de Brexit-plannen. Onder het kopje ‘Adviezen omtrent Brexit’ vermelden we waar u rekening mee moet houden.

Transport Na Verenigd Koninkrijk Na De Brexit

Adviezen omtrent Brexit

 • Vraag bij de Belastingdienst een EORI-nummer aan, wacht hier niet mee. De Belastingdienst heeft tijd nodig om alle aanvragen te behandelen en adviseert om tijdig een EORI-nummer aan te vragen.
 • Wees voorbereid op douaneformaliteiten, zoals uitklaren en inklaren van goederen. Indien u als onderneming verkoopt of inkoopt en zelf de douaneformaliteiten gaat afwikkelen, zorg dan dat u AEO gecertificeerd bent (geen verplichting) en als importeur een artikel 23-vergunning heeft geregistreerd voor verlegging van BTW.
 • Wilt u douaneformaliteiten uitbesteden omdat u de expertise niet heeft, dan kunt u dat aan ons overlaten. U kunt hierover contact opnemen met onze CS desk.
 • Zorg dat u voorbereid bent op de juiste vergunningen, bijvoorbeeld om aan te tonen dat goederen van EU-oorsprong zijn. Dat kan middels EUR-1 certificaat of een ATA carnet (beiden via KvK) in geval van tijdelijke uitvoer.
 • Houd in de beginperiode alvast rekening met vertraging in doorlooptijd (transittijd naar UK) door congestie in de haven vanwege controles en douane-afwikkeling. Wij zullen alles in het werk stellen om goed voorbereid de overtocht te maken, desondanks verwachten we vertragingen.
Transport Naar Verenigd Koninkrijk Door Deskundig Bedrijf

Vos Transport Group – Transport Verenigd Koninkrijk

Naast dat wij ongeveer 85% van alle zendingen in Engeland met eigen materieel uitleveren maken wij gebruik van een aantal vaste partners die strategisch gepositioneerd zijn. Hierdoor zijn wij in staat te leveren door middel van zeer snelle looptijden en dit biedt u de kans om uw klanten zeer betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te beleveren in geheel Engeland. Dit geldt voor deelpartijen en compleet ladingen en van ADR transport tot HACCP gerelateerde goederen.

Transport Naar Verenigd Koninkrijk

Voordelen van Vos

 • Betrouwbare en dagelijkse vertrekken met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk Lead time 24 tot 48 uur.
 • Uitlevering voor 85% op route dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.
 • Transparante dienstverlening voor uw zendingen van en naar Verenigd Koninkrijk met vaste contactpersonen met jarenlange ervaring en expertise.
 • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.
 • Track & trace met ‘proof of delivery’ bij het transport van en naar Verenigd Koninkrijk.
 • Wij bieden ook Maatwerkoplossingen bij het transport van en naar Denemarken.
 • Uw transporten van en naar Verenigd Koninkrijk kunt u zelf opvolgen via onze Portal
 • CO2-neutraal transport
Transport Naar Verenigd Koninkrijk Met Vrachtwagen

Voor welke werkzaamheden kunt u bij Vos Transport terecht?

Met ervaren planners, een modern en jong wagenpark zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van het vervoer van producten van en naar het Verenigd Koninkrijk. Met ruim 25 vertrekken per dag naar het Verenigd Koninkrijk zijn wij in  staat een zeer betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening aan te bieden door middel van begeleid en onbegeleid transport. Dit geldt zowel voor compleet ladingen als deelpartijen.

Offerte aanvraag

Transport Verenigd Koninkrijk? Vos Transport is uw internationale partner voor transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo