Transport naar Oost Europa

Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije

Sinds de toetreding van een aantal Oost-Europese landen zoals Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije tot de EU, maken sommige van deze landen een voorspoedige ontwikkeling door. Ook op logistiek gebied zijn de afgelopen jaren de mogelijkheden flink verbeterd.

Vos Transport heeft op deze ontwikkeling ingehaakt en is ook actief in Oost-Europa. Vooral in transporten van en naar Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije. Of het nu gaat om een pallet of een volledige vrachtwagen, wij zorgen ervoor dat uw producten binnen 48 tot 96 uur, afhankelijk van de bestemming, bij uw klant worden afgeleverd in Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije.

De belangrijkste kenmerken

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije.
  • Uitlevering voor 90% op route, dus weinig overladen en een minimale kans op schade bij het transport van en naar Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije.
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening bij het transport van en naar Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije.
  • Efficiënte en flexibele routeplanning bij het transport van en naar Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Bulgarije.