Vandaag hangt de vlag uit en lanceren we onze Sustainable Development Goals.

23 - 09 - 2022

Voor het derde jaar wordt vandaag door het hele land de vlag geheven voor de SDG’s.

Met de vlaggenactie laten organisaties, gemeenten, bedrijven, burgerorganisaties en scholen zien dat ze deel uitmaken van deze mondiale beweging.

Van de Nederlandse hogescholen tot onze ambassades in het verre buitenland; de vlag zal vandaag op veel locaties uithangen.

Sdg's 1

De Sustainable Development Goals zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties. Het is het breedst gedragen instrument om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van de komende jaren. Van armoede en genderongelijkheid hier in Nederland tot de mondiale klimaat- en biodiversiteitscrisis; De doelen omarmen alle relevante thema’s en zijn allemaal onderling verbonden. We zijn op veel van deze vlakken al actief en dit kleurrijk kompas helpt ons om verder het verschil te maken.

Vandaag op deze actie dag lanceren we onze eigen SDGs. Meer weten? Kijk dan eens op onze site. Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is onlosmakelijk verbonden met de cultuur van de Vos Transport Group. Met ons MVO-beleid stellen we concrete doelen op het gebied van energieverbruik, afvalbeheer, CO2 uitstoot, het bijdragen aan onderwijs en het verbreden van onze dienstverlening om de maatschappelijke footprint van ons bedrijf en onze klanten zo laag mogelijk te houden.

VOS Transport Group verwacht van zowel haar werknemers als ook haar leveranciers dat deze alle relevante milieuwet- en regelgeving respecteert en zowel zakelijk als privé een voorbeeldfunctie innemen. Door middel van vernieuwingen, innovatie en investeringen in nieuwe technieken zal getracht worden de carbon-footprint te minimaliseren.

Geen succes zonder betrokkenheid van ons personeel en daarom steekt de Vos Transport Group veel energie in het welzijn van haar personeel en de ontwikkeling van opleiding programma’s.

We volgen met ons duurzaamheidsbeleid de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Meer lezen kijk eens op onze SDG pagina.

 

The Global Goals Grid Color

 

Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo