Palletopslag

De palletopslag van uw producten kunt u met een gerust hart aan Vos Warehousing overlaten. Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid. Denk daarbij aan ISO9001, SKAL, HACCP en BRC. Ons magazijn in Alblasserdam bevat 22.000 plaatsen voor palletopslag. Deze zijn onderverdeeld in 18.000 plaatsen voor droge opslag en 4.000 plaatsen voor gekoelde opslag.

Doordat wij kleinschalig te werk gaan, zijn we zeer flexibel. De interne communicatie, maar ook de communicatie met onze klanten is laagdrempelig. Door de korte lijnen kunnen we denken in maatwerk en passende oplossingen.

Droge en gekoelde palletopslag

De droge palletopslag vindt plaats in stellingen, op shelves en op grondlocaties. Palletopslag is niet alleen mogelijk op pallets, maar ook in bulkvorm. Wij bieden orderpicking op pallet- en stukniveau en compleet voorraadbeheer: vendor managed of first in first out. Hierbij houdt u controle over houdbaarheidscycli. Ook temperatuurgevoelige producten zoals zuidvruchten en noten kunt u op laten slaan bij Vos Warehousing. We hebben ruim 4.000 gekoelde plaatsen voor palletopslag, die we kunnen koelen tot 8ºC. Door gebruik te maken van aparte docking stations houden we de temperatuur in de opslag zo constant mogelijk.

Palletopslag Voor Bewaren Van Materialen

Inbound en outbound

Alle goederen die bij ons binnenkomen voor palletopslag, registeren en inspecteren wij voor beheer in ons magazijn. Dit gebeurt allemaal geautomatiseerd met ons Warehouse Management Systeem. Dit systeem maakt voorraad realtime inzichtelijk en traceerbaar. Tot onze inbound diensten behoort onder andere:

  • het lossen en op pallets plaatsen van goederen en het strippen van containers;
  • goederen controleren op schade en indien nodig herverpakken;
  • registratie van serienummers, batchnummers en expiratiedatum (indien van toepassing);
  • labelen, stickeren, sealen.

Wij bieden maatwerk bij het verwerken van uw orders. Denk aan picking principes als first in, first out, et cetera. Uitgaande goederen worden na registratie vervoerd naar hun eindbestemming. Track & trace is altijd beschikbaar. Om het transport zo efficiënt en goedkoop mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van crossdocking.

Vos Warehousing Voor Palletopslag

Douane en entrepotactiviteiten

Naast palletopslag bent u bij ons ook aan het juiste adres voor douane en entrepotactiviteiten. Wij zijn AEO gecertificeerd en transporteren goederen van onze opdrachtgevers naar ons magazijn in Nederland vanaf elke plek ter wereld. Dit kan over zee gebeuren (short sea en deep sea), maar ook door de lucht, over de weg of over het spoor. Onze douane-experts verzorgen eventuele bijkomende douane-afhandelingen. In ons magazijn nemen wij de verdere behandeling, zoals het strippen en op pallets plaatsen van containers, voor onze rekening. Indien wenselijk voeren wij ook nabehandeling van uw goederen uit, zoals sorteren, groupage, stickeren, bemonsteren of sealen.

Palletopslag Vos transport

Contact over palletopslag

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer weten over palletopslag bij Vos Warehousing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook met andere vragen over onze diensten kunt u uiteraard bij ons terecht.

Offerte aanvragen voor palletopslag