Warehouse Management Systeem

Warehouse Management Systeem

Vos Warehousing biedt diverse diensten op het gebied van warehousing. Wij maken hierbij volop gebruik van ons Warehouse Transport en Management systeem. Dit biedt een aantal fijne voordelen bij de opslag van uw goederen. Dankzij ons Warehouse en Transport Management Systeem kunnen wij namelijk garanderen dat alle producten op elk moment traceerbaar zijn. Dat niet alleen: u blijft voortdurend en realtime op de hoogte van de status van de voorraad en logistieke bewegingen die plaatsvinden.

Onze kleinschaligheid maakt dat we heel flexibel zijn. De laagdrempelige communicatie en korte lijnen maken het mogelijk te denken in maatwerk en oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij voldoen bovendien aan alle gestelde eisen ten aanzien van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid. We zijn onder andere ISO9001, SKAL, en BRC gecertificeerd.

Over Vos Warehousing

In totaal hebben wij 18.000 palletplaatsen beschikbaar voor droge opslag. Deze plaatsen zijn verdeeld over stellingen, shelves en grondlocaties. Opslag kan bij ons op pallets plaatsvinden, maar ook in bulk. De inkomende en uitgaande droge goederen worden geregistreerd door ons Warehouse Management Systeem. Door de registratie in het Warehouse Management Systeem zijn uw goederen volledig traceerbaar en kunt u erop vertrouwen dat de status van uw voorraad altijd up-to-date is. Orderpicking is bij Vos Warehousing zowel mogelijk op pallet- als op stukniveau. Ook compleet voorraadbeheer behoort tot de mogelijkheden: vendor managed of first in first out. Naast de droge opslag beschikken we over 4.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag. Deze kunnen tot 8ºC gekoeld worden. We streven ernaar de temperatuur zo constant mogelijk te houden. Dit doen we door de aanvoerlijnen kort te houden met het gebruik van aparte docking stations.

Warehouse Management Systeem Van Vos

Inbound & outbound

Alle inkomende goederen registeren en inspecteren wij voor beheer in ons magazijn. Dit is geautomatiseerd in ons Warehouse Management Systeem dat voorraad realtime inzichtelijk en traceerbaar maakt. Wij bieden onder andere de volgende inbound-diensten:

  • lossen en op pallets plaatsen van goederen, strippen van containers;
  • controleren van de goederen op schade en opnieuw verpakken indien nodig;
  • registratie van serienummers, batchnummers en expiratiedatum, indien van toepassing;
  • labelen, stickeren en sealen.

Ons kleinschalige karakter zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen bieden in de verwerking van uw orders. Uiteraard bieden we picking principes als first in, first out en dergelijke. Na registratie worden uitgaande goederen vervoerd naar hun eindbestemming. Om het transport zo efficiënt en dus goedkoop mogelijk te laten verlopen maken we gebruik van crossdocking.

Warehouse Management Systeem

Contact over Warehouse Management Systeem

Wilt u meer weten over ons Warehouse Management systeem? Of bent u benieuwd naar wat Vos Warehousing voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, ook als u andere vragen heeft. Onze medewerkers vertellen u er graag alles over.