Geconditioneerde opslag

Voor geconditioneerde opslag van uw goederen bent u bij Vos Warehousing aan het juiste adres. In ons magazijn in Alblasserdam beschikken wij over 18.000 palletplaatsen droge opslag en 4.000 palletplaatsen gekoelde opslag (8-10 ºC). U kunt uw goederen dus onder de juiste omstandigheden bij ons opslaan. Door ons Warehouse en Transport Management Systeem blijft u altijd realtime op de hoogte van de voorraadstatus en de logistieke bewegingen die plaatsvinden.

Doordat wij relatief kleinschalig werken, zijn we zeer flexibel. We zien dit als een groot voordeel, want hierdoor is de communicatie laagdrempelig en kunnen we maatwerk leveren. De geconditioneerde opslag van uw goederen is bij ons in de juiste handen. We voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid. We zijn bijvoorbeeld ISO9001, SKAL en BRC gecertificeerd.

Vormen van geconditioneerde opslag

Geconditioneerde opslag. De naam zegt het al: wij slaan uw goederen op onder de juiste condities. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de opslag van temperatuurgevoelige producten zoals zuidvruchten en noten. Onze gekoelde palletplaatsen kunnen we tot 8ºC koelen. De temperatuur houden we constant door de aanvoerlijnen kort te houden. Dit doen we door gebruik te maken van aparte docking stations.

Heeft u goederen die niet per definitie gekoeld bewaard hoeven worden? Dan kunt u gebruik maken van de palletplaatsen voor droge opslag. Ons Warehouse Management Systeem registreert alle inbound en outbound warehousing automatisch. Hierdoor zijn uw goederen volledig traceerbaar en is uw voorraadstatus altijd up-to-date.

Geconditioneerde Opslag Bij Vos

Value added logistics

Bij Vos Warehousing kunt u niet alleen terecht voor geconditioneerde opslag van uw goederen.Wij bieden diverse uitgebreide aanvullende diensten: onze Value Added Logistics. Hiermee kunnen wij een complete logistieke afhandeling van uw order verzorgen. We voorzien uw producten bijvoorbeeld van een verpakking, registreren ze met pakbonnen en vervoeren ze naar de eindbestemming. Uw goederen zijn op elk moment te volgen met track en trace. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van de Value Added Logistics:

  • Gasmetingen in containers
  • Bemonstering van verpakte voedingsmiddelen
  • Sorteren, groupage, verpakken en sealen van producten
  • Producten stickeren en labelen
  • Voorraadbeheer
  • Cross docking
  • Douane- en entrepotactiviteiten

Het bovenstaande overzicht geeft een indruk van wat we voor u kunnen betekenen. Belangrijk om te vermelden is dat we de lijnen tijdens het gehele logistieke proces altijd houden.

Geconditioneerde opslag

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van geconditioneerde opslag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan. Ook met al uw vragen over andere onderwerpen dan geconditioneerde opslag kunt u uiteraard terecht bij onze specialisten.

Vraag een offerte aan voor geconditoneerde opslag