Distributie Scandinavië

Distributie Scandinavië

Vos Transport is al gespecialiseerd in transport en distributie naar Scandinavië sinds de jaren ’70. Omdat wij actief zijn in belangrijke importlanden (Duitsland, Zweden, Nederland en Frankrijk) biedt dat goede mogelijkheden voor distributie van en naar Scandinavië. Wij zijn tot een begrip in de markt uitgegroeid door onze ervaren planners en ons jonge en moderne wagenpark. Omdat wij bij Vos Transport distributie Scandinavië op grote schaal onze dienstverlening aanbieden, kunnen wij dit betrouwbaar, flexibel en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren. In Scandinavië maken wij gebruik van een aantal vaste strategisch gepositioneerde partners. Door onze kennis met die van hun te combineren bieden we u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in Scandinavië. Wij verzorgen regelmatige en ook incidentele distributie van en naar Scandinavië. Wij zijn in staat te leveren met scherpe looptijden, doordat wij het grootste deel van de transporten leveren met onze eigen auto’s.

Contractdistributie Scandinavië

Voor een aantal grote opdrachtgevers wordt de contractdistributie als jaren door Vos Transport verzorgd. Om de meest geschikte contractdistributie te vinden gaan we met u in overleg om er samen naar te kijken. Ons wagenpark bestaat grotendeels uit zeer zuinige trekkers met een lage CO2 uitstoot en de modernste filters, genaamd Euro 6 trekkers. De milieubelasting wordt hiermee beperkt gehouden. Hiervoor hebben wij dan ook al meerdere awards in ontvangst mogen nemen. Met elkaar kunnen we uw goederenstroom optimaliseren en verduurzamen.

Distributie Scandinavië Met Diverse Vrachtwagens

Dit is waarom u kiest voor VOS Transport

Bij Vos Transport distributie Scandinavië bieden wij een divers aanbod diensten aan. Ons doel is om constant onze gezondheids-, veiligheids- en milieudoelstellingen te verbeteren. Wij hechten dan ook vooral veel waarde aan milieu en duurzaamheid. Onze milieu-uitstoot blijft beperkt door zuinige vrachtwagens met moderne filters, een lage CO2 uitstoot, ons Lean and Green-beleid en het optimaliseren van CO2-neutraal transport en intermodaal transport.
Onze zuinige vrachtwagens dragen niet alleen bij aan het milieu maar zijn tegelijkertijd ook kostenbesparend. De goederen zijn snel op plaats van bestemming door onze ervaren chauffeurs en moderne communicatiemiddelen. U kunt alle informatie over uw zendingen gemakkelijk opvragen. Ook staan de afleverbewijzen met handtekening in ons systeem, zodra een zending is afgeleverd.

 

Distributie Scandinavië door Deskundig Bedrijf

Kosten en contact distributie Scandinavië

 De distributiekosten zijn van meerdere dingen afhankelijk, bijvoorbeeld welk type lading u heeft. Wilt u weten wat de kosten zijn en of wij meer voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze werknemers staan klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen
Distributie Scandinavië Op Duurzame Wijze
Buraeu Veritas ISO 9001 Tapa Logo Sqas Lean and green stars Kinder Hulp logo AEO gecertificeerd Paychecked in Transport Brc New SKAL-logo

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km