Intermodaal transport Zweden

Intermodaal transport Zweden

VOS Transport is al ruim 60 jaar dé specialist in intermodaal transport naar Zweden. Intermodaal transport naar Zweden is voor VOS Transport een zeer bekend terrein gezien onze professionele relatie met transport naar de Scandinavische landen. Bij intermodaal transport naar Zweden zetten we verschillende vervoersmiddelen in voor het transport van A naar B. Dit kunnen we optimaal inzetten door de combinatie van transport over water, over land en door de lucht. Het is daarbij een flexibele en duurzame manier van transport.

Intermodaal Transport Zweden Door Vos Transport Group

Voordelen intermodaal transport Zweden

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de markt van intermodaal transport van en naar Zweden. VOS Transport heeft als doel om effectieve en duurzame transportmogelijkheden te bieden die ook kostenbesparend zijn. Intermodaal transport hangt samen met onze ambities. Intermodaal transport is voor VOS een oplossing voor strategische en alternatieve ontwikkelingen van onze vervoersdiensten. Deze diversiteit in transport is zo aangepast aan de behoeften van onze klanten, dat het een aantal mooie voordelen biedt:

  • Kostenbesparend
  • Minder tijdverlies door files
  • Duurzame oplossing met een positief effect op uw eigen CO² footprint
Intermodaal Transport Met Vrachtwagen

Waarom VOS Transport voor intermodaal transport naar Zweden?

VOS Transport biedt u een betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening. Wij werken met ervaren en plaatselijke planners die een goede beheersing hebben van diverse talen. Zo wordt alles goed geregeld en kunt u uw transport aan ons overdragen, zowel complete ladingen als deelpartijen. Voor intermodaal transport naar Zweden kunt u rekenen op:

  • Dagelijkse vertrekken vanaf Coevorden en Duisburg
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening
  • Efficiënte en flexibele routeplanning
  • Track & trace met ‘proof of delivery’
  • Maatoplossingen bij het transport van uw goederen
  • Het opvolgen van transporten via VosPortal
Intermodaal Transport Zweden De Route

Overige diensten VOS Transport

U kunt VOS Transport naast intermodaal transport ook inschakelen voor diverse andere soorten transport, zoals internationaal transport en nationaal transport. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor verwarmd transport, HACCP-vervoer en het transport van gevaarlijke stoffen. Bent u op zoek naar overslagruimte? Verdeeld over onze overslagpunten in Deventer, Ittervoort en Alblasserdam beschikken we over ongeveer 50.000m2 aan overslagruimte. Hier worden producten en goederen opgeslagen zodat u uw voorraden in de buurt van het distributiepunt kunt opslaan. Dit gebeurt uiteraard zeer efficiënt met volledige in- en uitgangscontrole.

Intermodaal Transport Zweden Met Meerdere Wagens

Contact intermodaal transport Zweden

VOS Transport is uw specialist voor intermodaal transport naar Zweden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten wat de kosten van het transport zijn? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km