Groupage transport Scandinavië

Groupage transport Scandinavië

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor groupage transport van en naar Scandinavië? Met ruim 70 jaar ervaring op het gebied van transport en distributie bent u bij VOS Transport Group aan het juiste adres. Met deze ervaring en onze kennis kunnen wij transport en distributie op internationaal niveau aanbieden. Dankzij onze expertise in de markt bieden wij daarbij hoogwaardige kwaliteit, kostenmanagement en flexibiliteit. Wij helpen u graag verder op het gebied van groupage transport van en naar Scandinavië.

Kwalitatief groupage transport

VOS Transport Group is uitgegroeid tot een begrip als het gaat om groupage transport van en naar Scandinavië. Met ervaren planners en een modern wagenpark, zijn wij in staat om opdrachtgevers te voorzien van transport van hoge kwaliteit. Als u kiest voor groupage transport bij VOS, kunt u van ons het volgende verwachten:

  • Concrete afspraken en een transparante dienstverlening
  • Dagelijkse en betrouwbare service met snelle doorlooptijden
  • Flexibele en efficiënte routeplanning
  • Oplossingen op maat indien nodig
  • Leveringen aan de hand van venster- of bloktijden
  • Track & Trace code inclusief proof of delivery

Uw zending wordt geleverd door middel van ons eigen distributienetwerk. Iedere dag vertrekken er vele vrachtwagens richting Scandinavië. Bij het leveren van de goederen zorgt VOS Transport altijd voor een afleverbewijs met handtekening. Met behulp van onze efficiënte werkwijze kunnen we onze klanten een uiterst hoge servicegraad bieden.

Groupage Transport Scandinavië

Waarom VOS Transport Group?

VOS Transport Group stopt niet bij groupage transport van en naar Scandinavië. VOS biedt een ruim aanbod aan diensten, waaronder HACCP-vervoer en verwarmd transport. Bij alle diensten staan duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel. Door onze zuinige vrachtwagens met een lage CO2-uitstoot en moderne filters, blijft de milieubelasting beperkt. Daarnaast is dit kostenbesparend. Op deze manier kunnen wij een zo gunstig mogelijke logistieke oplossing bieden voor uw groupage transport van en naar Scandinavië. Tevens streeft VOS Transport voortdurend naar verbetering van de veiligheid-, milieu- en gezondheidsdoelstellingen. Door de nieuwste communicatiemiddelen zijn uw goederen spoedig op de plaats van bestemming en kunt u alle informatie over uw zendingen snel en gemakkelijk opvragen.

Groupage Transport Scandinavië Door Ervaren Transport Bedrijf

Contact groupage transport Scandinavië

Bent u geïnteresseerd in groupage transport van en/of naar Scandinavië? Of wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem ook dan gerust contact met ons op en ervaar wat VOS Transport voor u kan betekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Groupage Transport Scandinavie Op Duurzame Wijze

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km