Groupage transport Noorwegen

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor groupage transport van en naar Noorwegen? Schakel dan VOS Transport Group in. VOS is in 1947 opgericht, dus we beschikken over ruim 70 jaar ervaring op het gebied van transport. Sinds de jaren ’70 zijn we gespecialiseerd in transport van en naar Scandinavië. Groupage maakt een groot onderdeel uit van onze transportactiviteiten. We halen de goederen bij u op en brengen ze naar onze overslag. Van daaruit gaan ze mee met het transport naar Noorwegen. De doorlooptijd bedraagt doorgaans 24-48 uur.

Groupage Transport Noorwegen Met Vos Transport

Kwalitatief groupage transport

Wij bieden dagelijkse service als het gaat om groupage transport naar Noorwegen. Daar werken we met een vaste partner met een dekking over heel Noorwegen. Door onze schaalgrootte is onze dienstverlening zeer flexibel, betrouwbaar en bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Kiest u voor VOS Transport Group om uw groupage transport naar Noorwegen te verzorgen? Dan kunt u van ons het volgende verwachten:

  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening
  • Dagelijkse service met snelle doorlooptijden
  • Flexibele en efficiënte routeplanning
  • Uitlevering voor 90% op de route
  • Maatwerk oplossingen
  • Track & trace met proof of delivery
  • Volg uw transport via de VosPortal

Bij het leveren van de goederen zorgen we altijd voor een afleverbewijs met handtekening. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we onze klanten een uiterst hoge servicegraad bieden. Ook onze ervaren planners en het moderne wagenpark dragen hieraan bij.

Vrachtwagen Voor Groupage Transport In Noorwegen

Waarom VOS Transport Group?

VOS Transport Group stopt niet bij groupage transport. We hebben een ruim aanbod diensten, waaronder HACCP-vervoer, verwarmd transport en warehousing. Bij alle diensten speelt duurzaamheid een grote rol. We zijn bijvoorbeeld al jaren bezig met CO2-neutraal transport. We bieden u de mogelijkheid om uw groupage transport naar Noorwegen CO2-neutraal te laten uitvoeren. Wij compenseren de CO2 die vrijkomt door de verbranding van de brandstof in de motoren en wissen daarmee uw CO2-voetafdruk volledig uit. De brandstoffen waar we mee rijden, zoals HVO100 zijn overigens ook duurzaam.

Intermodaal transport maakt ook deel uit van onze duurzame transporten. Per transport gaan we na welke manier van transporteren het meest duurzaam is. We stemmen het traject af op de lading en werken met combinaties van transport over water, over land en door de lucht.

Duurzaam groupage transport naar Noorwegen

Contact over groupage transport Noorwegen

Bent u geïnteresseerd om uw groupage transport naar Noorwegen door VOS Transport Group te laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Als u nog vragen heeft over onze diensten horen we ook graag van u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km