Groupage transport Engeland

Groupage transport Engeland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor groupage transport naar Engeland? Dan bent u bij VOS Transport Group aan het juiste adres. Internationaal transport vraagt om speciale kennis en expertise. VOS is al 40 jaar dé specialist in transport van en naar Engeland. Wij zijn begonnen met één vrachtwagen en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de markt. Wij geloven in de kracht van begeleidend transport bij de overvaart via Hoek van Holland of het gebruik van de tunnel Harwich-Calais-Dover met ons eigen materiaal. Wij kunnen hierdoor uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en kostenmanagement bieden. Daarbij staat duurzaamheid altijd centraal bij uw groupage transport naar Engeland.

Betrouwbaar groupage transport Engeland

Bij VOS Transport bent u verzekerd van een uitstekend resultaat bij groupage transport van en naar Engeland. Wij leveren vaak op afspraak. Dit vraagt om een flexibele en betrouwbare inzet van onze transportcapaciteiten. Wij houden altijd de volledige controle over het transportproces. De belangrijkste kenmerken die komen kijken bij groupage transport naar Engeland zijn:

 • Begeleid transport
  Via Hoek van Holland naar Harwich bieden wij begeleid transport aan van en naar Engeland.
 • Maatwerk
  Indien zich problemen voordoen, zorgt VOS Transport voor oplossingen op maat.
 • Track & Trace
  U krijgt altijd een Track & Trace-code inclusief proof of delivery.
 • Routeplanning
  Onze routeplanning is efficiënt en flexibel.
 • Modern materieel
  Bij groupage transport Engeland gebruiken wij uitsluitend alleen het beste en meest moderne materieel.
 • Venster- of bloktijden
  VOS meldt orders aan bij klanten en levert ze af aan de hand van venster- of bloktijden.
Groupage Transport Engeland

Waarom VOS Transport?

Met onze ervaren planners en een modern en jong wagenpark, zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de markt van het groupage transport van en naar Engeland. Wij zijn in staat betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening te bieden voor uw groupage transport van of naar Engeland met zeer scherpe looptijden. VOS stopt niet bij transport. Van distributie tot groupage, VOS biedt een ruim aanbod aan diensten waarbij duurzaamheid en milieu twee belangrijk pijlers zijn. Onze vrachtwagens zijn zuinig, hebben een lage CO2-uitstoot en moderne filters waardoor de milieubelasting beperkt blijft.

Groupage Transport Engeland Door Ervaren Transportbedrijf

Contact VOS Transport

VOS Transport Group is uw internationale partner voor groupage transport van en naar Engeland. Wij transporteren ook naar andere landen, zoals Duitsland, Frankrijk en Oost-Europa. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Vraag een offerte aan voor groupage transport!
Groupage Transport Engeland Op Duurzame Wijze

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km