Transport Luxemburg

Transport Luxemburg

De economie van het groothertogdom wordt gedragen door de export van industriële producten als staal en de import van consumptiegoederen. Transport naar én van Luxemburg komt dan ook veel voor. Wij nemen graag de logistieke werkzaamheden van u over, zodat u en uw bedrijf zich kunnen richten op jullie kernactiviteiten.

Wist u dat…

Luxemburg het eerste land ter wereld was, dat openbaar vervoer gratis maakte. Transport en Luxemburg hebben meer met elkaar gemeen dan u zou denken!

Transport naar Luxemburg uitbesteden

Onze jarenlange ervaring maakt dat VOS Transport een begrip is geworden in de transportwereld – en daar zijn we trots op! Met z’n allen zorgen we voor de meest efficiënte en veilige transport naar Luxemburg. Zo verzorgen onze planners flexibele routes, onze monteurs en leveranciers veilig vervoer en onze chauffeurs en chauffeuses een stabiele rit. Op verzoek kunnen uw zendingen binnen 24 uur geleverd worden. Voor groepage hanteren we een looptijd van 48 tot 72 uur.

Dagelijks vertrekken er VOS-vrachtwagens voor transport naar Luxemburg. Zodra het transport is afgeleverd, regelen wij een afleverbewijs met handtekening. Vergeet niet dat VOS ook vice versa werkt! Ofwel, we regelen ook het transport ván Luxemburg náár een ander land.

Transport Naar En Van Luxemburg Uitbesteden

Waarom VOS?

Omtrent Luxemburg: transport is niet het enige waar VOS u bij kan helpen. Wij voorzien u ook in warehousing, als u daar behoefte aan heeft. Zodoende nemen we uw gehele logistieke keten over. Ook binnen transport naar en van Luxemburg, hanteren we een breed assortiment. Verwarmd transport en HACPP vervoer zijn ons bijvoorbeeld lang niet onbekend.

Milieu – transport Luxemburg

Duurzaamheid, duurzaamheid en nog eens duurzaamheid… tegenwoordig wordt u doodgegooid met deze term. Toch kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk men het milieu vindt: kijk maar naar de ophef rondom boerderijen in Nederland. Kiest u voor VOS, dan kiest u voor duurzaamheid. Verschillende maatregelen zorgen ervoor dat we de CO² -uitstoot zo laag mogelijk houden tijdens transport naar Luxemburg, zoals zuinige vrachtwagens met moderne filters. We wonnen er reeds meerdere prijzen mee!

ADR-ladingen – transport Luxemburg

Vervoert u transport naar Luxemburg, bestaande uit gevaarlijke stoffen? VOS Transport hanteert de hoogst mogelijke standaard. Wij transporteren de ADR-goederen met grote zorg en volgens nationale en internationale voorschriften.

Transport Luxemburg Door Ervaren Transport Bedrijf

Vragen

De kosten van transport van en naar Luxemburg zijn afhankelijk van een aantal zaken, waaronder het type lading. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat de kosten zijn van transport in, van of naar Luxemburg of andere Europese bestemmingen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Ervaar ook wat VOS Transport voor u kan betekenen!

Offerte
Transport Luxemburg

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km