Transport Luxemburg

Transport Luxemburg

VOS Transport Group heeft meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van transport en distributie. Dankzij onze expertise in de markt vervullen wij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. VOS Transport is zowel nationaal als internationaal inzetbaar. Zoekt u een partner voor transport van en/of naar Luxemburg? Dan zijn wij u graag van dienst!

De beste kwaliteit

VOS Transport is uitgegroeid tot een begrip in de markt. Met ervaren planners en een modern wagenpark zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van hoge kwaliteit transport in, van en naar Luxemburg. Kiest u voor VOS Transport? Dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Betrouwbare en dagelijkse service met snelle doorlooptijden bij transport Luxemburg;
  • Duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening;
  • Efficiënte en flexibele routeplanning;
  • Maatwerkoplossingen wanneer dit nodig is.

Door ons eigen distributienetwerk kunnen wij u ervan verzekeren dat uw zending altijd binnen 24 uur geleverd wordt bij uw klant in Luxemburg. Dagelijks vertrekken er vele vrachtwagens richting Luxemburg. Bij aflevering zorgen wij altijd voor een afleverbewijs met handtekening. Hierdoor weet u direct dat uw goederen goed zijn aangekomen. Onze efficiënte werkwijze heeft als gevolg dat onze klanten hun opdrachtgevers een zeer hoge servicegraad kunnen bieden. Dankzij ons transport naar Luxemburg, kunt u dus uw eigen concurrentiepositie verbeteren!

Transport Luxemburg Inschakelen

Waarom VOS Transport?

Transport van en naar Luxemburg is niet het enige waarvoor u terecht kunt bij VOS Transport. Van distributie tot groupage; wij bieden een breed aanbod aan diensten, waaronder verwarmd transport en HACCP vervoer. Milieu en duurzaamheid zijn onze belangrijkste pijlers. Met zuinige vrachtwagens met moderne filters en een lage CO² uitstoot blijft de milieubelasting beperkt. Dit is ook nog eens kostenbesparend. Zo kunnen wij u altijd een zo voordelig mogelijke logistieke oplossing bieden voor uw transport Luxemburg. Wij bieden onze klanten zelfs de mogelijkheid CO2-neutraal te transporteren. Ons doel is continu te streven naar verbetering van onze gezondheid-, veiligheid- en milieudoelstellingen. Door de moderne communicatiemiddelen van onze ervaren chauffeurs zijn de goederen snel op de plaats van bestemming. U kunt alle informatie over uw zendingen snel en eenvoudig opvragen. Vervoert u gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)? VOS Transport hanteert de hoogst mogelijke standaard. Wij transporteren de ADR-goederen met grote zorg en volgens nationale en internationale voorschriften.

Transport Luxemburg Door Ervaren Transport Bedrijf

Kosten transport Luxemburg

De kosten van transport van en naar Luxemburg zijn afhankelijk van een aantal zaken, waaronder het type lading. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat de kosten zijn van transport in, van of naar Luxemburg of andere Europese bestemmingen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Ervaar ook wat VOS Transport voor u kan betekenen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor transport naar Luxemburg!
Transport Luxemburg

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km