Transport België

Transport België

Bent u op zoek naar een partner voor transport van en/of naar België? Met ruim 70 jaar ervaring op het gebied van transport en distributie bent u bij VOS Transport Group aan het juiste adres. Dankzij onze deskundigheid in deze markt, zijn wij een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van aanzienlijk gerenommeerde opdrachtgevers. VOS biedt een hoge mate van kwaliteit, kostenmanagement en flexibiliteit. Met deze werkwijze en heldere afspraken met de klant weten wij transport binnen de Benelux feilloos te verzorgen. Zoekt u dus een partij voor internationaal transport naar België, neem dan contact op met onze experts.

Van koeltransport en FTL tot groupage, wij verzorgen alle vormen van transport van en naar België. Voornamelijk die laatste optie, onze groupage dienst naar België is bijzonder populair onder onze klanten. De lijnen van Nederland naar België zijn commercieel en economisch gezien kort. Dit maakt België heel aantrekkelijk voor iedere ondernemer in de BeNeLux. Hierdoor is de wens om transport op Belgie op touw te zetten, des te groter. Onze groupage transport van en naar België verlaagt die drempel. Onze klanten hoeven niet meer een FTL-zending op te maken, kleinere deelzendingen worden verzameld en verscheept op onze cross docks.

Kwaliteit transport Belgie

VOS Transport Group is begonnen in Apeldoorn en is nu uitgegroeid tot een begrip als het aankomt op transport van en naar België. Met bekwame planners en een hedendaags wagenpark zijn wij in staat om opdrachtgevers te voorzien van transport van hoge kwaliteit. Kiest u voor transport België door VOS? U kunt van ons het volgende verwachten:

  • Concrete afspraken en een transparante dienstverlening;
  • Dagelijkse en betrouwbare service met snelle doorlooptijden;
  • Flexibele en efficiënte routeplanning;
  • Oplossingen op maat indien nodig.

Wij kunnen u verzekeren dat uw zending altijd binnen 24 uur geleverd wordt bij uw klant in België door middel van ons eigen distributienetwerk. Iedere dag gaan vele vrachtwagens richting België op weg. Bij de aflevering zorgt VOS altijd voor een afleverbewijs met handtekening. Zo bent u direct op de hoogte wanneer uw goederen goed zijn aangekomen. Met behulp van onze efficiënte werkwijze kunnen onze klanten hun opdrachtgevers een uiterst hoge servicegraad bieden.

Transport Naar België Op Duurzame Wijze

Waarom VOS Transport Group België?

Van distributie tot groupage: VOS biedt een ruim aanbod aan diensten, waaronder HACCP-vervoer en verwarmd transport. Duurzaamheid en milieu zijn onze belangrijke pijlers. De milieubelasting blijft beperkt door onze zuinige vrachtwagens met een lage CO²-uitstoot en moderne filters. Bovendien is dit kostenbesparend. VOS Transport Group kan op deze manier altijd een zo gunstig mogelijke logistieke oplossing bieden voor uw transport van en naar België. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om CO²-neutraal te transporteren. Het doel is om voortdurend te streven naar verbetering van onze veiligheid-, milieu- en gezondheidsdoelstellingen. Door middel van de nieuwerwetse communicatiemiddelen van onze bekwame chauffeurs zijn de goederen gauw op de plaats van bestemming. Alle informatie over uw zendingen kunt u snel en gemakkelijk opvragen. Bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen) hanteren wij de hoogst mogelijke standaard. VOS Transport Group transporteert met uitstekende zorg volgens nationale en internationale voorschriften, zodat uw transport naar Belgie altijd veilig aankomt.

Transport Naar België Door Deskundig Bedrijf

Distributie België

VOS Transport verzorgt al jaren contractdistributie voor een aantal grote opdrachtgevers. Wij voegen uw bedrijf graag toe aan ons klantportfolio. Samen met u kijken wij naar welke vorm van contractdistributie het meest geschikt is voor u. U kunt uw opdrachtgevers op deze manier optimaal beleveren tegen minimale investeringen, met een lage belasting voor het milieu en variabele kosten. We kunnen zelfs gebruikmaken van uw huiskleuren indien u dit wenst. Wilt u uw distributie in België aan ons uitbesteden? Dan bent u verzekert van een hoge kwaliteit en goede service.

Distributie België

Offerte aanvragen transport België

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen u graag verder. Dagelijks vindt transport van en naar België plaats vanaf verschillende plekken. VOS garandeert u dat uw zending binnen 24 uur aankomt op bestemming. Het kostenplaatje kan variëren. Wilt u meer informatie over de transportmogelijkheden met VOS transport of wilt u een offerte opvragen? Neem dan snel contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Transport naar Belgie kaart

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km