Milieubewust transport

Bent u op zoek naar een milieubewust transportbedrijf? Dan bent u bij VOS Transport Group aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 75 jaar transportspecialist in Europa. Als toonaangevend transportbedrijf letten wij op het milieu. Wij focussen ons daarom al jaren op verschillende duurzaamheidsprojecten om onze klanten te voorzien van milieubewust transport. Dit doen we door het verminderen van de CO2-uitstoot. VOS Transport Group doet al jaren onderzoek naar de mogelijkheid van milieubewust transport. Onze klanten bieden wij de mogelijkheid om hun goederen geheel CO2-neutraal te laten transporteren.

Transport door een milieubewust bedrijf

Wij zijn u als milieubewust transportbedrijf graag van dienst. Door de samenwerking met onze brandstofleverancier is het mogelijk om uw transport milieubewust uit te voeren. VOS Transport Group biedt haar klanten de keuze hun eigen CO2-voetafdruk terug te dringen. Door een klein extra bijdrage te betalen, kunnen wij voor uw CO2-compensatie zorgen. Deze compensatie realiseert VOS Transport Group door te investeren in internationale, gecertificeerde CO2-compensatieprojecten die ontbossing tegengaan en nieuwe bomen aanplanten. Op deze manier kunnen wij u voorzien van milieubewust transport.

Milieubewust Transport Met Lean And Green Logo

Wij gaan verder dan milieubewust transport

Wij zijn niet alleen milieubewust door duurzaam transport aan te bieden. Wij zetten ons op veel meer manieren in voor het milieu. Wij breidden in 2016 ons distributiecentrum in Deventer uit met 1.300 zonnepanelen, waardoor ons gehele kantoor grotendeels CO2-neutraal is. Tevens zet VOS Transport Group zich in voor verschillende duurzaamheidsinitiatieven. Hierbij kunt u denken aan intermodaal transport en het inzetten van alternatieve brandstoffen. Als beloning hebben wij voor onze inspanningen het certificaat voor de derde Lean & Green Star ontvangen in 2018. Wij zijn hiermee de eerste internationaal opererende transporteur in Europa. De Lean & Green Stars staan voor de ontwikkeling in een CO2-reductieprogramma dat bedrijven stimuleert om te streven naar een hoger duurzaamheidsniveau. VOS Transport Group laat hiermee zien dat het transportbedrijf zich actief inspant om transportprocessen milieubewuster te maken.

Milieubewust Transport Door Ervaren Transport Bedrijf

Contact VOS Transport Group

Milieubewust en duurzaam transport staat hoog in het vaandel bij ons. VOS Transport Group beperkt de milieubelasting door u de mogelijkheid tot CO2-neutraal transport te bieden. Naast het verkleinen van de CO2-voetafdruk van uw bedrijf, zorgt het voor een goed gevoel door het op prijs stellen van de omgeving en natuur om ons heen. Heeft u nog vragen of wilt u zelf ervaren wat VOS Transport Group voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil u weten wat de kosten van ons milieubewuste transport zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij staan u graag te woord.

Milieubewust Transport Met Duurzame Vrachtwagens

CO2-besparing Totaal

Co2 besparing uitstoot

381t

Co2 bescherming natuur

9757

Co2 besparing auto

2536786km