Kwaliteit & MVO

Maatwerk

Onze kleinschaligheid maakt het mogelijk om maatwerk te bieden in de verwerking van uw orders. Uiteraard bieden we de bekende picking principes aan, zoals first in, first out, et cetera. Uitgaande goederen worden na registratie op betrouwbare wijze vervoerd naar de eindbestemming. Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne, beveiliging en veiligheid met oa ISO9001, SKAL, en BRC certificering.

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit een gewoonte is en geen systeem. Onze flexibiliteit ligt verankerd in onze kleinschaligheid: laagdrempelige communicatie en korte lijnen maken het mogelijk met u mee te denken in maatwerk en oplossingen. Juist als er spoed in het spel is, kunnen wij snel met u schakelen.

Ons enthousiaste team is op werkdagen tussen 7:30 en 20:00 uur bereikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of kennismakingsgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Onze diensten

  • Transport
    VOS Transport verzorgt containertransport door heel Europa met eigen chauffeurs (of partnerorganisaties). In totaal beschikken we over 25 vrachtwagens in verschillende configuraties met boardcomputers en een Track & Tracesysteem. U kunt bij ons terecht voor het transport van containers, pakketten of slechts één pallet, maar ook complete auto’s en groupage behoren tot de mogelijkheden.
  • Distributie
    Onze chauffeurs verzorgen distributie door heel Europa. Daarbij regelen wij, indien gewenst, ook een gasmeting in uw container en met crossdocking maken we uw transport zo efficiënt mogelijk.
  • Warehousing
    VOS verzorgt gecertificeerde opslag en handling van food (bio) en non-food. Ons magazijn bevindt zich in Alblasserdam, ideaal gesitueerd tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Moerkijk en op steenworp van Rotterdam Airport.